KlaraBo i Bjuv

Fullt uthyrt och inflyttat: 54 lägenheter i varierande storlek i naturnära miljö I Tibbarp, ett av Bjuvs kommuns mest intressanta och natursköna områden, mellan Orkestergatan och Norra Storgatan, har KlaraBo uppfört 54 hyreslägenheter.

Bjuv

De egenutvecklade och mönsterskyddade koncepthusen har byggs som ettor, tvåor, treor eller fyror med kök på mellan 35-85 kvadratmeter. Lägenheterna är öppna och rymliga med hög kvalitet på materialval med välutrustade kök, kaklade badrum, vitmålade väggar och golv i ekparkett. Husen har fönsterpartier med fina ljusinsläpp och en trevlig uteplats. Badrummen är väl tilltagna och rymmer både tvätt och tork. Klädkammare och ett förråd ingår till varje hus. För exempel på planskisser, klicka på illustrationerna nedan.

Parkering finns inom fastigheten.

Mer information om Bjuvs kommun hittar du på följande länk: http://www3.bjuv.se/Flytta-hit/

Kontakt

För uthyrning, felanmälan och frågor om din hyra:
Telefon: 040-663 32 50

Felanmälan web: 
http://www.kanslihuset.se/for-hyresgaster/felanmalan/

Förvaltare:
Simon Jonsson
simon.jonsson@klarabo.se

Infomail: 
oresund@klarabo.se

Parkeringar/bilplatser:

Uthyrningen av p-platser sköts genom Xpert Parkering. För att hyra en plats eller ställa dig i kö, besök:
www.xpertparkering.se

Balkong/terrass/uteplats:
Finns till alla lägenheter.