Malmö den 19 augusti 2020

Vd:n på KlaraBo: ”Vi vill verkligen profilera oss med nyproduktionen”

KlaraBo är fast inställda på att göra nyproduktion av bostäder till bolagets primära affär, säger Andreas Morfiadakis, bolagets vd, i en intervju med Fastighetsnytt Podcast.

Lyssna på podcasten här eller läs hela artikeln på fastighetsnytt.se

Podcast med VD Andreas Morfiadakis: ”Vi vill verkligen profilera oss med nyproduktionen”

Intervjun gjordes av Sverrir Thór för Fastighetstidningen. Redigering av Beppo Ljudproduktion och musik av StereoResonance.

Om KlaraBo

KlaraBo förvärvar, förädlar, uppför och förvaltar attraktiva bostäder med rimliga hyror. Det gör vi genom att förvärva eller uppföra bostadsfastigheter på tillväxtorter i Sverige. Vid nyproduktion uppför vi snabbt och enkelt bygga kostnadseffektiva och ytsmarta egenutvecklade KlaraBo-hus.

Vi kan effektivt kombinera antalet lägenheter och lägenhetsstorlekar efter kommunens behov. Med vårt flexibla byggsätt kan vi också enkelt anpassa oss till tomternas storlek och utformning. KlaraBo startade sin verksamhet 2016, har huvudkontor i Malmö och agerar över hela landet. Vårt mål är att uppföra 3 000 – 5 000 lägenheter inom fem till sju år.