I Motala har du möjlighet att göra verklighet av dina visioner, stora som små!

Redan under den äldre stenåldern var Motala en viktig mötesplats, vilket vi känner igen oss i idag. Motala ligger i Östergötland, med sjön Boren på östra sidan om staden och Vättern på den västra. Både Motala ström och Göta kanal rinner genom staden.

Genom utbyggnad av tågtrafiken och utveckling av riksväg 50 har Motala blivit mer tillgängligt, och därmed har handeln och besöksnäringen expanderat. Här har du möjlighet att göra verklighet av dina visioner, stora som små. Det lätt att leva ett aktivt liv, med stort utrymme för spontanitet och valfrihet. Att det mesta är nära och lättillgängligt ökar värdet ytterligare.

Mitt i centrala Motala finns stadsdelen Gamla stan. Det är här vi bygger våra miljöhus, vars energiförbrukning är endast hälften av maxgränsen enligt Boverkets regler. Vi kommer montera solceller på taken för att producera energi direkt till husen. Framtiden finns i solen och förnybar energi. Det kommer även finnas laddningsstationer för den som åker elbil.

I närheten av Gamla stan finns vacker natur med promenadstråk, bland annat vackra Varamobaden med sitt kristallklara vatten. Varamobaden i Motala är Nordens längsta insjöbad med en 5 km lång sandstrand och 80 fler soltimmar än övriga inlandet!

Vill du veta mer? Maila oss på: info@klarabo.se

Mindre justeringar från skisserna kan förekomma.

Byggstatus

byggstatus-byggnation

Hyra:
information kommer inom kort

Preliminär byggstart:
Påbörjat

Planering inflytt:
December 2021

Antal lägenheter:
1 rok 6 st
2 rok 4 st
3 rok 22 st
4 rok 14 st

Totalt 46 lägenheter:
4 våningar med hiss.

Balkong / terrass / uteplats
Markplan: Uteplats övriga balkong

Garageplatser:
57 st.