KlaraBo har fått bygglov att uppföra 54 lägenheter i Svalövs kommun

KlaraBo har fått bygglov att uppföra 54 lägenheter i Svalövs kommun

Bostadsföretaget KlaraBo har fått bygglov att uppföra 54 lägenheter i sex flerbostadshus om två plan i Svalövs kommun.

KlaraBo har haft verksamhet i drygt ett år och har redan färdiga lägenheter i Bjuv där de första hyresgästerna flyttade in 1 september i år.

– Det finns en mycket stark efterfrågan på hyresbostäder med låga hyror i hela Sverige. Vi förvärvar markområden i orter i tillväxtregioner och uppför egenutvecklade och unika KlaraBo-hus av hög kvalitet. Vårt mål är att uppföra mellan 3 000 och 5 000 lägenheter inom fem till sju år och lägenheterna i Svalöv är ett viktigt steg för att nå det målet.

KlaraBo startar nu upphandling av entreprenaden för fastigheterna i Svalöv och om allt löper på enligt bolagets planer ska det finnas inflyttningsklara lägenheter under inledningen av det andra kvartalet 2019.

Förutom i Svalöv har KlaraBo projekt i Bjuv, Borlänge, Falun, Hässleholm, Höganäs, Karlshamn, Karlskrona, Karlstad, Kävlinge, Motala och Sundsvall.

För mer information:

Andreas Morfiadakis, VD
andreas.morfiadakis@klarabo.se
0761-33 16 61

Om KlaraBo

KlaraBo förvärvar, uppför, äger och förvaltar attraktiva bostäder. Företaget grundades 2017 och agerar över hela landet men med tyngdpunkt i Skåne. Strategin är att i tillväxtregioner förvärva befintliga hyresfastigheter liksom mark för nyproduktion.

Bostäderna är egenutvecklade och ytsmarta vilket bidrar till rimliga hyror. Såväl lägenheter som husens gestaltning utformas efter lokala behov i samarbete med kommunen. Nyproduktionen håller hög hållbarhetsstandard då byggnation sker främst i trä. KlaraBo är en långsiktig fastighetsägare.

Se fler nyheter från Klarabo

Om KlaraBo

KlaraBo är ett fastighetsbolag som förvärvar, uppför, äger och förvaltar attraktiva bostäder. Företaget grundades 2017 och agerar över hela landet. Strategin är att i tillväxtregioner förvärva befintliga bostadsfastigheter liksom mark för nyproduktion. Våra nyproducerade bostäder är egenutvecklade och ytsmarta, vilket bidrar till rimliga hyror. Såväl lägenheter som husens gestaltning utformas efter lokala behov i samarbete med kommunen. Nyproduktionen håller hög hållbarhetsstandard, eftersom byggnation sker främst i trä. KlaraBo är en långsiktig fastighetsägare.

Läs mer om oss

© KlaraBo Sverige AB 2021

Skapad av Crello AB