KlaraBo hyr ut 1 000 kvm kommersiella lokaler i Malmö

KlaraBo hyr ut 1 000 kvm kommersiella lokaler i Malmö

KlaraBo har tecknat hyresavtal med Praktikertjänst och Trigger Point om sammanlagt 1 000 kvm i Limhamn i Malmö.

Fastigheten Skrattmåsen 4 ligger på Apoteksgatan 7 och omfattar totalt drygt 2 400 kvm och har sedan tidigare Nordea, Life och Nails 45 som hyresgäster.

”Vi är glada att genom ett riktat uthyrningsarbete nu fylla en stor del av fastigheten. Sammansättningen av samhällsnära hyresgäster, framför allt inriktade på primärvård, rehabilitering och service ger fastigheten en tydlig profil som gör den attraktiv för liknande verksamheter”, säger Jimmy Larsson, Fastighetschef på KlaraBo.

Praktikertjänst kommer att etablera vårdcentral i lokalerna med en bred allmänmedicinsk läkarmottagning. Verksamheten skall drivas av specialistläkare i allmänmedicin. Praktikertjänst är Sveriges största vårdgivare inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Preliminär inflyttning efter lokalanpassning sker den 1 augusti 2021.

Trigger Point driver klinik för rehabtjänster med sjukgymnaster och kiropraktorer. Kliniken, som har flyttat in och öppnat sin verksamhet, driver även rehabgym och tar emot patienter från hela region Skåne.

För mer information:

Andreas Morfiadakis, VD
andreas.morfiadakis@klarabo.se
0761-33 16 61

Om KlaraBo

KlaraBo förvärvar, uppför, äger och förvaltar attraktiva bostäder. Företaget grundades 2017 och agerar över hela landet men med tyngdpunkt i Skåne. Strategin är att i tillväxtregioner förvärva befintliga hyresfastigheter liksom mark för nyproduktion.

Bostäderna är egenutvecklade och ytsmarta vilket bidrar till rimliga hyror. Såväl lägenheter som husens gestaltning utformas efter lokala behov i samarbete med kommunen. Nyproduktionen håller hög hållbarhetsstandard då byggnation sker främst i trä. KlaraBo är en långsiktig fastighetsägare.

Se fler nyheter från Klarabo

Om KlaraBo

KlaraBo är ett fastighetsbolag som förvärvar, uppför, äger och förvaltar attraktiva bostäder. Företaget grundades 2017 och agerar över hela landet. Strategin är att i tillväxtregioner förvärva befintliga bostadsfastigheter liksom mark för nyproduktion. Våra nyproducerade bostäder är egenutvecklade och ytsmarta, vilket bidrar till rimliga hyror. Såväl lägenheter som husens gestaltning utformas efter lokala behov i samarbete med kommunen. Nyproduktionen håller hög hållbarhetsstandard, eftersom byggnation sker främst i trä. KlaraBo är en långsiktig fastighetsägare.

Läs mer om oss

© KlaraBo Sverige AB 2021

Skapad av Crello AB