Malmö

KlaraBo äger idag 49 hyresrätter i Malmö samt flera lokaler som alla ligger belägna på Limhamn. Kontakta oss idag för information om tillgänglighet och möjlighet att hyra en lägenhet i Malmö.

Skånes huvudstad, Malmö: en storstad i en småstadsförpackning

Trots att Malmö är Sveriges tredje största tätort och en av Sveriges viktigaste städer var staden fram till 1300-talet endast en kyrkby som fungerade som mellanstopp mellan danska kyrkans två viktigaste städer: Köpenhamn och Lund. Först efter 1300-talets mitt tog stadens utveckling fart tack vare de fiskrika vattnen i Öresund.

Idag är Malmö en modern stad i sin fulla bemärkelse med en stor och stabil industri, ett växande näringsliv och en spännande blandning kulturer från hela världen. Tack vare Öresundsbron fungerar Malmö idag som en knutpunkt mellan norra Skandinavien och resten av Europa, vilket är attraktivt för etablerade industrier såväl som nyare företag med målsättningen att etablera sig i regionen.

Som boende i en av våra lägenheter i Malmö kommer du aldrig ha tråkigt. Här kan du exempelvis njuta av den bästa shoppingen i Skåne; dels på gågatan men även i köpcentrumen Triangeln och Emporia. Det finns också flera stora parker och grönområden såsom Pildammsparken och Slottsparken med Malmöhus Slott och Stadsbiblioteket.

Antal lägenheter
49 st (x antal lediga)

Antal lokaler
18 st (Se lediga)

Uthyrningsriktlinjer
Läs mer

Lokalkontor
Hitta hit

Kontaktuppgifter
Malmo@klarabo.se
040-663 32 50

Förvaltare
Simon.jonsson@klarabo.se

Områdeschef
Evert.rydell@klarabo.se

Till råga på allt har Malmö ett spännande restaurangliv med bland annat Vollmers – en av Sveriges fem, tvåstjärniga restauranger. För den som vill fortsätta kvällen efter middagen finns det ett spännande nattliv att utforska. Ta en iskall öl på barerna och klubbarna runt Möllevångstorget eller avnjut en drink på de finare restaurangerna och hotellen kring Lilla Torg på Gamla Väster.

Utöver de många parkerna innebär närheten till havet att här finns trevliga naturupplevelser att ha centralt. I stadens nyaste område, Västra Hamnen, hittar du flera trevliga badplatser och på Ribersborg (Ribban) finns en enorm strand men strövområden, ett kallbadhus och badbryggor som sträcker sig hela vägen till Öresundsbron.

KlaraBo äger idag 49 hyresrätter i Malmö samt flera lokaler som alla ligger belägna i Limhamn. Kontakta oss idag för information om tillgänglighet och möjlighet att hyra en lägenhet i Malmö. Hittar du inte vad du letar efter? Kolla gärna in våra lediga lägenheter i Trelleborg eller andra närliggande orter.

Lediga lägenheter i Malmö

Om KlaraBo

KlaraBo är ett fastighetsbolag som förvärvar, uppför, äger och förvaltar attraktiva bostäder. Företaget grundades 2017 och agerar över hela landet. Strategin är att i tillväxtregioner förvärva befintliga bostadsfastigheter liksom mark för nyproduktion. Våra nyproducerade bostäder är egenutvecklade och ytsmarta, vilket bidrar till rimliga hyror. Såväl lägenheter som husens gestaltning utformas efter lokala behov i samarbete med kommunen. Nyproduktionen håller hög hållbarhetsstandard, eftersom byggnation sker främst i trä. KlaraBo är en långsiktig fastighetsägare.

Läs mer om oss

© KlaraBo Sverige AB 2021

Skapad av Crello AB