Nybyggnation

Egenutvecklade koncepthus som går snabbt och enkelt att uppföra

KlaraBo uppför och förvaltar attraktiva bostäder med rimliga hyror. Det gör vi genom att förvärva tomter i tillväxtregioner och sedan snabbt och enkelt bygga kostnadseffektiva och ytsmarta egenutvecklade KlaraBo-hus.

Våra egna, mönsterskyddade koncepthus byggs som ettor, tvåor, treor eller fyror med kök. Storleken varierar mellan 35 och 85 kvadratmeter. Vi kan på ett effektivt sätt kombinera antalet lägenheter och lägenhetsstorlekar efter behov. Med vårt flexibla byggsätt kan vi enkelt anpassa oss till olika förhållanden vad gäller tomters storlek och utformning.

KlaraBo startade sin verksamhet 2016, har huvudkontor i Malmö och agerar över hela landet. Vårt mål är att uppföra mellan 3 000 och 5 000 lägenheter inom fem till sju år.

Våra koncepthus är öppna och rymliga med hög kvalitet på materialval med välutrustade kök, kaklade badrum, vitmålade väggar och golv i ekparkett. Husen har fönsterpartier med fina ljusinsläpp och en trevlig uteplats. Badrummen är väl tilltagna och rymmer både tvätt och tork. Klädkammare och ett förråd ingår till varje hus. För exempel på planskisser, klicka på länkarna nedan: