Nyheter och Pressmeddelanden

KlaraBo fastställer nya mål och uppdaterad strategi

Styrelsen i KlaraBo har fastställt nya mål och en uppdaterad strategi med fokus på tillväxt och värdeskapande åtgärder. De nya målen ska ses i ljuset av den börsnotering som planeras ske i slutet av 2021 eller i början av 2022.

läs mer

KlaraBo rekryterar Evert Rydell som ny Områdeschef Skåne

Evert Rydell har av KlaraBo utsetts till ny Områdeschef Skåne. Skåne är det enskilt största av KlaraBos regionala förvaltningsområden omfattande cirka 1.200 lägenheter och cirka 20.000 kvm lokaler med främst statliga och kommunala hyresavtal. Evert kommer närmast från en motsvarande position vid Victoria Park och tillträder sin nya tjänst under april månad 2021.

läs mer

KlaraBo rekryterar Jenny Appenrodt som CFO

KlaraBo rekryterar Jenny Appenrodt till posten som CFO. Jenny kommer närmast från KKR:s portföljbolag Hilding Anders där hon arbetat som finanschef de senaste sju åren. KKR är ett av världens största riskkapitalbolag. Dessförinnan har hon haft flera ledande finans- och ekonomibefattningar bland annat på sport- och friluftskoncernen Thule.

läs mer

Klarabo utökar organisationen

Klarabo har utökat organisationen med tre nya medarbetare. Jimmy Larsson har anställts som ny fastighetschef. Han kommer närmast från motsvarande funktion inom Brogripen Syd. Han har tidigare bland annat varit förvaltningsansvarig för Ikano Bostad i Öresundsregionen samt verksamhetsansvarig för Riksbyggen i Trelleborg.

läs mer

KlaraBo förvärvar byggrätter och inleder joint venture med SBB

Pressmeddelande 12 april 2018KlaraBo förvärvar byggrätteroch inleder joint venture med SBBBostadsföretaget KlaraBo gör en gemensam affär med Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB (publ), SBB, om uppförande av hyresrätter i Höganäs, Karlskrona och Falun.KlaraBo går...

läs mer

KlaraBo gör markförvärv i Svalövs kommun

Pressmeddelande 4 september 2017 KlaraBo gör markförvärv i Svalövs kommun Bostadsföretaget KlaraBo genomför markförvärv i Svalövs kommun. – Vi för en intensiv dialog med flera skånska kommuner och det är mycket glädjande att vi nu kan genomföra ytterligare ett...

läs mer