Välkommen till Munken

Nyproducerade hyresrätter i Motala.

Välkommen till Munken, nyproducerade hyresrätter i Motala

Redan under den äldre stenåldern var Motala en viktig mötesplats, vilket vi känner igen oss i idag. Motala ligger i Östergötland, med sjön Boren på östra sidan om staden och Vättern på den västra. Både Motala ström och Göta kanal rinner genom staden.

Genom utbyggnad av tågtrafiken och utveckling av riksväg 50 har Motala blivit mer tillgängligt, och därmed har handeln och besöksnäringen expanderat. Här har du möjlighet att göra verklighet av dina visioner, stora som små. Det lätt att leva ett aktivt liv, med stort utrymme för spontanitet och valfrihet. Att det mesta är nära och lättillgängligt ökar värdet ytterligare.

Antal lägenheter
46 st

Planerad inflytt
December 2021

Uthyrningsriktlinjer
Läs mer

Lokalkontor
Hitta hit

Frågor besvaras på
Motala@klarabo.se
0141-17 09 90

Mitt i centrala Motala finns stadsdelen Gamla stan. Det är här vi bygger våra miljöhus, vars energiförbrukning är endast hälften av maxgränsen enligt Boverkets regler. Vi kommer montera solceller på taken för att producera energi direkt till husen. Framtiden finns i solen och förnybar energi. Det kommer även finnas laddningsstationer för den som åker elbil.

I närheten av Gamla stan finns vacker natur med promenadstråk, bland annat vackra Varamobaden med sitt kristallklara vatten. Varamobaden i Motala är Nordens längsta insjöbad med en 5 km lång sandstrand och 80 fler soltimmar än övriga inlandet!

Om KlaraBo

KlaraBo är ett fastighetsbolag som förvärvar, uppför, äger och förvaltar attraktiva bostäder. Företaget grundades 2017 och agerar över hela landet. Strategin är att i tillväxtregioner förvärva befintliga bostadsfastigheter liksom mark för nyproduktion. Våra nyproducerade bostäder är egenutvecklade och ytsmarta, vilket bidrar till rimliga hyror. Såväl lägenheter som husens gestaltning utformas efter lokala behov i samarbete med kommunen. Nyproduktionen håller hög hållbarhetsstandard, eftersom byggnation sker främst i trä. KlaraBo är en långsiktig fastighetsägare.

Läs mer om oss

© KlaraBo Sverige AB 2021 | GDPR | Cookies

Skapad av Be Brightr