Välkommen till Anderstorg

Nyproducerade lägenheter i Skellefteå.

KlaraBo bygger nya fastigheter i Skellefteå

Vi växer så det knakar och i skrivande stund uppför vi nya fastigheter i Skellefteå. Planen är att bygga ca 130 st lägenheter och som alltid ligger vårt fokus på att erbjuda attraktiva bostäder med en rimlig hyra.

Anderstorg är centralt beläget med närhet till bland annat universitetscampus, förskolor och skolor samt handel. Avsikten är att i samarbete med arkitekt- och konsultfirman Greenhouse Living utveckla miljövänliga, hållbara bostäder uppförda huvudsakligen i trä.

Exteriören kommer att präglas av trä och glas med växthusbalkonger och en växtvägg på innergården. Därutöver planeras en rad innovativa och hållbara lösningar i syfte att kunna miljöcertifiera fastigheten.

Arbetet med nyproduktionen är i full gång och denna sida uppdateras löpande med ny information. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta oss.

Antal lägenheter
130 st

Uthyrningsriktlinjer
Läs mer

Frågor besvaras på
Skelleftea@klarabo.se

Om KlaraBo

KlaraBo är ett fastighetsbolag som förvärvar, uppför, äger och förvaltar attraktiva bostäder. Företaget grundades 2017 och agerar över hela landet. Strategin är att i tillväxtregioner förvärva befintliga bostadsfastigheter liksom mark för nyproduktion. Våra nyproducerade bostäder är egenutvecklade och ytsmarta, vilket bidrar till rimliga hyror. Såväl lägenheter som husens gestaltning utformas efter lokala behov i samarbete med kommunen. Nyproduktionen håller hög hållbarhetsstandard, eftersom byggnation sker främst i trä. KlaraBo är en långsiktig fastighetsägare.

Läs mer om oss

© KlaraBo Sverige AB 2021 | GDPR | Cookies