Välkommen till Härsta

Nyproducerade lägenheter i Sundsvall.

KlaraBo bygger nya fastigheter i Sundsvall

Vi växer så det knakar och i skrivande stund uppför vi nya fastigheter i Sundsvall. Planen är att bygga 68st lägenheter och som alltid ligger vårt fokus på att erbjuda attraktiva bostäder med en rimlig hyra.

Fastigheterna kommer byggas i delar av det markerade området på kartan nedan. Arbetet med nyproduktionen är i full gång och denna sida uppdateras löpande med ny information.

Kv. Härsta är beläget cirka 1 mil utanför Sundvalls centrum, bara ett stenkast från Klingerfjärden med Alnösundet i öster och Birsta handelsområde i väster. Områdets närområde består av vacker natur samt bostadsområdet Ljustadalen och ligger med gångavstånd till både förskola och Ljusdalens skola F-6.

Har du frågor eller är intresserad i att hyra en lägenhet är du varmt välkommen att kontakta oss.

Antal lägenheter
68 st

Uthyrningsriktlinjer
Läs mer

Frågor besvaras på
Sundsvall@klarabo.se
060-650 65 90

Utgångspunkten för utformningen av byggnaderna har varit att skapa ett trivsamt och tryggt bostadsområde med kostnadseffektivt kvalitetsboende. Totalt finns 68 st lägenheter i varierande storlekar fördelade i 2 st fyravåningshus. Samtliga lägenheter är genomgående och har balkong i söderläge, den upphöjda sockelvåningen skapar skyddade uteplatser även för dem som bor på entréplan.

Gestaltningen av boendemiljön tar sin utgångpunkt från platsens förutsättningar. En struktur som skapar ett inbjudande område för både tillkommande och befintliga bostäder där offentliga, halvprivata och privata rum har tagits i akt för ett fortsatt tryggt område som skapar naturliga mötesplatser.

Har du frågor eller är intresserad i att hyra en lägenhet är du varmt välkommen att kontakta oss.

Om KlaraBo

KlaraBo är ett fastighetsbolag som förvärvar, uppför, äger och förvaltar attraktiva bostäder. Företaget grundades 2017 och agerar över hela landet. Strategin är att i tillväxtregioner förvärva befintliga bostadsfastigheter liksom mark för nyproduktion. Våra nyproducerade bostäder är egenutvecklade och ytsmarta, vilket bidrar till rimliga hyror. Såväl lägenheter som husens gestaltning utformas efter lokala behov i samarbete med kommunen. Nyproduktionen håller hög hållbarhetsstandard, eftersom byggnation sker främst i trä. KlaraBo är en långsiktig fastighetsägare.

Läs mer om oss

© KlaraBo Sverige AB 2021 | GDPR | Cookies