KlaraBo i Östersund rekryterar Förvaltare

Vill vara med på vår spännande tillväxtresa? Vi söker dig som vill arbeta som förvaltare hos oss! KlaraBo är nu etablerat i Östersund/Torvalla och på Frösön, och vi ser fram emot att rekrytera medarbetare som vill vara med i vårt team och vara en del i vår utveckling. Vi är ett ungt, framåt, kreativt och börsnoterat fastighetsbolag som nu etablerat sig i detta intressanta tillväxtområde.

KlaraBo är ett fastighetsbolag som förvärvar, uppför, äger och förvaltar attraktiva bostäder. Företaget grundades 2017 och agerar över hela landet. Strategin är att i regioner med befolkningstillväxt och stark arbetsmarknad förvärva befintliga bostadsfastigheter liksom mark för nyproduktion. KlaraBo är en långsiktig fastighetsägare som tillsammans med 65 medarbetare förvaltar ca 5400 lägenheter i hela landet. KlaraBo är noterat på Nasdaq Stockholm.

Övergripande beskrivning

Det övergripande syftet med rollen som förvaltare är att ansvara för det aktuella fastighetsbeståndet ur ett förvaltarperspektiv och att göra detta på ett affärsmässigt sätt. Förvaltaren leder, fördelar och utvecklar det dagliga arbetet med drift och underhåll samt ansvarar för att detta görs utifrån KlaraBos förvaltningsmodell. En modell som innebär att arbeta med utveckling av bostadsområdena och att förbättra fastighetens driftsnetto genom att aktivt arbeta med åtgärder som bidrar till ökade intäkter och/eller sänkta kostnader. Vi uppskattar att du är en god ledare och förebild, är proaktiv och initiativrik, för att på så vis uppnå bästa möjliga resultat.

Arbetsuppgifter

I din roll är du direkt underställd områdeschefen och kommer att ha personalansvar för en grupp bestående av tre fastighetstekniker och en uthyrare. Utöver personalansvar, har du också verksamhets-, budget/resultat- och arbetsmiljöansvar. Du upprättar planer för det planerade underhållet, tar ansvar för energiuppföljningar och löpande skötselkvalitet i fastighetsbeståndet. Inköp och upphandling av exempelvis entreprenörer ligger också inom ditt arbetsområde. Du har kontakt med hyresgäster, svarar på frågor och gör besiktningar efter större arbeten. Du har huvudansvaret för värme, ventilation och andra tekniska system, där delar av arbetet kan delegeras till fastighetsteknikerna. Tillsammans med medarbetarna kommer du kunna bidra till förbättringsarbete och kvalitetshöjande åtgärder, exempelvis ROT-renoveringar. Som förvaltare blir du ansiktet utåt och är den som representerar företaget på den lokala arenan.

Vem är du?

Vi söker dig med akademiskt eller annan eftergymnasial utbildning med inriktning mot fastighetsbranschen, alternativt gymnasiekompetens i kombination med relevant yrkeserfarenhet inom fastighetsförvaltning. Du har troligen också erfarenhet av förvaltning av bostadsfastigheter, god beställarkompetens och grundläggande kunskaper inom fastighetsjuridik. Du har någon form av ledarerfarenhet samt vana av att ha arbetat i affärsdriven verksamhet. Din digitala kompetens är god och du hanterar Office 365, i synnerhet excel. Dina kunskaper i det svenska språket är mycket goda, så väl i tal som i skrift. B-körkort behövs i tjänsten.

Som person är du ansvarstagande, gillar att ta initiativ och driva processer, har god samarbetsförmåga och uppskattar att bygga relationer. Vi uppskattar vidare din förmåga att strukturera, prioritera och att du är prestigelös. Du har ett tydligt mål att själv utvecklas, både affärsmässigt och på ditt personliga plan.

Ansökan och kontakt

Låter det intressant? Du kan enkelt ansöka samt läsa mer om tjänsten här.

Varmt välkommen med din ansökan!

Tillbaka

Om KlaraBo

KlaraBo är ett fastighetsbolag som förvärvar, uppför, äger och förvaltar attraktiva bostäder. Företaget grundades 2017 och agerar över hela landet. Strategin är att i tillväxtregioner förvärva befintliga bostadsfastigheter liksom mark för nyproduktion. Våra nyproducerade bostäder är egenutvecklade och ytsmarta, vilket bidrar till rimliga hyror. Såväl lägenheter som husens gestaltning utformas efter lokala behov i samarbete med kommunen. Nyproduktionen håller hög hållbarhetsstandard, eftersom byggnation sker främst i trä. KlaraBo är en långsiktig fastighetsägare.

Läs mer om oss

© KlaraBo Sverige AB 2021 | GDPR | Cookies