Lediga lägenheter Helsingborg

Sök efter lediga lägenheter i Helsingborg genom att bläddra i listan längre ner på sidan.

74 attraktiva hyreslägenheter på bästa läge i centrala Helsingborg

Går du eller någon i din närhet i flytt-tankar eller av annan anledning letar efter lediga lägenheter i Helsingborg? Vi äger 74 attraktiva lägenheter på bästa läge i Helsingborg som trots sitt centrala läge har nära till naturen med flera centralt belägna badplatser och vackra grönområden. Dessutom ligger den storslagna naturen i Kullaberg med bl.a. konstverket Nimis, vandringsleder och södra Sveriges kanske vackraste utkiksplatser inte mer än 30 minuter bort.

Som en snabbt växande industristad erbjuder Helsingborg slutligen alla moderna bekvämligheter vi idag är vana vid. Här finns restauranger med mat från hela världen, bra shoppingmöjligheter, grundskolor, gymnasium, Helsingborgs Lasarett samt ett av Lunds Universitets största Campus.

KlaraBo förvaltar för närvarande 74 lägenheter i Helsingborg. Hyreslägenheterna ligger i det attraktiva området Tågaborg, ett stenkast från både Stattena och Knutpunkten. Det innebär att lägenheterna ligger på gångavstånd till centrum med enkel tillgång till resten av Helsingborg samt utmärkta pendlingsmöjligheter i hela Öresundsområdet.

Antal lägenheter
74 st (x antal lediga)

Antal lokaler
2 st (Se lediga)

Uthyrningsriktlinjer
Läs mer

Lokalkontor
Hitta hit

Kontaktuppgifter
Helsingborg@klarabo.se
042-442 42 70

Förvaltare
Elisa.blaca@klarabo.se

Områdeschef
Evert.rydell@klarabo.se

För den historieintresserade erbjuder Helsingborg flertalet spännande aktiviteter

Första gången Helsingborg omnämns i historien är år 1085 och sedan dess har staden vuxit till att bli en viktig politisk industristad. Det var bland annat här som Karl XIV Johan (Jean Baptiste Bernadotte) tog sina första steg på svensk mark.

Bland de mest besökta historiska sevärdheterna i och runt staden hittar vi Kärnan och Rådhuset i centrala Helsingborg samt anrika Sofiero Slott som ligger beläget en kort bilfärd utanför staden. Idag är Helsingborg mer av en industristad med en salig blandning start-ups, försäljning av bilar, bilskrotar och stora industrier som drar nytta av närheten till kontinenten och Sveriges näst största containerhamn.

Vill du läsa mer om vad det finns att uppleva i Helsingborg? Då rekommenderar vi att du går in och läser på kommunens egna hemsida, www.helsingborg.se.

Lediga lägenheter i Helsingborg

Om KlaraBo

KlaraBo är ett fastighetsbolag som förvärvar, uppför, äger och förvaltar attraktiva bostäder. Företaget grundades 2017 och agerar över hela landet. Strategin är att i tillväxtregioner förvärva befintliga bostadsfastigheter liksom mark för nyproduktion. Våra nyproducerade bostäder är egenutvecklade och ytsmarta, vilket bidrar till rimliga hyror. Såväl lägenheter som husens gestaltning utformas efter lokala behov i samarbete med kommunen. Nyproduktionen håller hög hållbarhetsstandard, eftersom byggnation sker främst i trä. KlaraBo är en långsiktig fastighetsägare.

Läs mer om oss

© KlaraBo Sverige AB 2021 | GDPR | Cookies