Helsingborg

Vi äger idag 74 lägenheter i Helsingborg, bara ett stenkast från knutpunkten och Stattena. Läs mer om våra lediga lägenheter i Helsingborg.

74 attraktiva lägenheter på bästa läge i centrala Helsingborg

Första gången Helsingborg omnämns i historien är år 1085 och sedan dess har staden vuxit till att bli en viktig politisk industristad. Det var bland annat här som Karl XIV Johan (Jean Baptiste Bernadotte) tog sina första steg på svensk mark.

Idag är Helsingborg mer av en industristad med en salig blandning start-ups och stora industrier som drar nytta av närheten till kontinenten och Sveriges näst största containerhamn.

KlaraBo förvaltar för närvarande 74 lägenheter i Helsingborg. Hyresrätterna ligger i det attraktiva området Tågaborg, ett stenkast från både Stattena och Knutpunkten. Det innebär att lägenheterna ligger på gångavstånd till centrum med enkel tillgång till resten av Helsingborg samt utmärkta pendlingsmöjligheter i hela Öresundsområdet.

För den historieintresserade erbjuder Helsingborg ett smörgåsbord av spännande aktiviteter. Bland de mest besökta historiska sevärdheterna hittar vi Kärnan och Rådhuset i centrala Helsingborg samt anrika Sofiero Slott som ligger beläget en kort bilfärd utanför staden.

Antal lägenheter
74 st (x antal lediga)

Antal lokaler
2 st (x antal lediga)

Uthyrningsriktlinjer
Läs mer

Lokalkontor
Hitta hit

Kontaktuppgifter
Helsingborg@klarabo.se
042-442 42 70

Förvaltare
Simon.jonsson@klarabo.se

Områdeschef
Evert.rydell@klarabo.se

I Helsingborg har man dessutom alltid nära till naturen med flera centralt belägna badplatser och vackra grönområden. Och på mindre än 30 minuter tar man sig med bil eller tåg till den storslagna naturen i Kullaberg med konstverket Nimis, vandringsleder och södra Sveriges kanske vackraste utkiksplatser.

Som en snabbt växande industristad erbjuder Helsingborg slutligen alla moderna bekvämligheter vi idag är vana vid. Här finns restauranger med mat från hela världen, bra shoppingmöjligheter, grundskolor, gymnasium, Helsingborgs Lasarett samt ett av Lunds Universitets största Campus.

Lediga lägenheter i Helsingborg

Lediga lokaler i Helsingborg

Om KlaraBo

KlaraBo är ett fastighetsbolag som förvärvar, uppför, äger och förvaltar attraktiva bostäder. Företaget grundades 2017 och agerar över hela landet. Strategin är att i tillväxtregioner förvärva befintliga bostadsfastigheter liksom mark för nyproduktion. Våra nyproducerade bostäder är egenutvecklade och ytsmarta, vilket bidrar till rimliga hyror. Såväl lägenheter som husens gestaltning utformas efter lokala behov i samarbete med kommunen. Nyproduktionen håller hög hållbarhetsstandard, eftersom byggnation sker främst i trä. KlaraBo är en långsiktig fastighetsägare.

Läs mer om oss

© KlaraBo Sverige AB 2021

Skapad av Crello AB