Jobba hos oss

Vill du bli en av oss? Då har du hittat rätt!

Vill du hänga med på vår resa?

Är du redo för en ny utmaning? KlaraBo är ett fastighetsbolag som växer så det knakar. Kanske är du den medarbetaren som vi söker?! Vi är övertygade om att trivsel, hälsa och säkerhet är viktigt för hur det går för företaget. När du som medarbetare trivs på arbetet kan vi skapa stora resultat – tillsammans.

På KlaraBo arbetar vi som ett team och vi har kul på jobbet! Nedan kan du se våra lediga tjänster. Finner du inte någon tjänst som passar dig kan du istället skicka in en spontanansökan till jobb@klarabo.se.

Lediga tjänster just nu:


Business Controller, Malmö

Om KlaraBo

KlaraBo är ett fastighetsbolag som förvärvar, uppför, äger och förvaltar attraktiva bostäder. Företaget grundades 2017 och agerar över hela landet. Strategin är att i tillväxtregioner förvärva befintliga bostadsfastigheter liksom mark för nyproduktion. Våra nyproducerade bostäder är egenutvecklade och ytsmarta, vilket bidrar till rimliga hyror. Såväl lägenheter som husens gestaltning utformas efter lokala behov i samarbete med kommunen. Nyproduktionen håller hög hållbarhetsstandard, eftersom byggnation sker främst i trä. KlaraBo är en långsiktig fastighetsägare.

Läs mer om oss

© KlaraBo Sverige AB 2021 | GDPR | Cookies