Höganäs

Titta närmare på våra hyreslägenheter i Höganäs. Bostäderna ligger på bästa läge i området Sjöcronan med bra pendlingsmöjligheter och närhet till naturen.

Nybyggda lägenheter i Höganäs – perfekt för dig som uppskattar småstadslivet och närheten till naturen

Just nu har vi helt nya hyresrätter i Höganäs – en attraktiv stad strax norr om Helsingborg, känd för sin keramik och storslagna natur, med en anrik historia som sträcker sig tillbaka till 1400-talet.

Stadens framgång och tillväxt kan man tacka den strategiska placeringen; blott ett stenkast från Helsingborg och Helsingör med smidig anslutning till Göteborg, Halmstad, Malmö och även Köpenhamn. I sin tur har detta skapat ett stort tryck på bostäder och hyresrätter i Höganäs, särskilt bland yngre familjer som gärna bor i en mindre stad men arbetar i en större.

Historiskt sett har Höganäs varit en viktig bruksort med framför allt stor keramikproduktion, och än idag är Höganäs synonymt med keramik tack vare världskända Höganäs Keramik. Förutom den praktiska placeringen och keramiken finns det många fördelar med att leta efter lediga lägenheter i Höganäs.

Antal lägenheter
56 st (x antal lediga)

Uthyrningsriktlinjer
Läs mer

Lokalkontor
Hitta hit

Kontaktuppgifter
Hoganas@klarabo.se
040-663 32 50

Förvaltare
Simon.jonsson@klarabo.se

Områdeschef
Evert.rydell@klarabo.se

Här har du alltid nära till naturen och spännande äventyr i både skog och vid havet. Mer specifikt hittar du Kullaberg med strövområden, utegym, grottor och makalös utsikt, Lars Vilks konstverk Nimis, Höganäs Golfklubb samt flera populära badplatser i närområdet. Och för den matintresserade finns möjligheten att gå på ölprovning vid Höganäs Bryggeri eller att testa äkta amerikansk BBQ på enormt trendiga restaurangen Holy Smoke BBQ.

KlaraBo erbjuder attraktiva hyresrätter i Höganäs. Planering av området är i full gång och mer information kommer löpande. Om ni redan nu har frågor eller vill lämna ert intresse så mejla oss på oresund@klarabo.se.

Lediga lägenheter i Höganäs

Om KlaraBo

KlaraBo är ett fastighetsbolag som förvärvar, uppför, äger och förvaltar attraktiva bostäder. Företaget grundades 2017 och agerar över hela landet. Strategin är att i tillväxtregioner förvärva befintliga bostadsfastigheter liksom mark för nyproduktion. Våra nyproducerade bostäder är egenutvecklade och ytsmarta, vilket bidrar till rimliga hyror. Såväl lägenheter som husens gestaltning utformas efter lokala behov i samarbete med kommunen. Nyproduktionen håller hög hållbarhetsstandard, eftersom byggnation sker främst i trä. KlaraBo är en långsiktig fastighetsägare.

Läs mer om oss

© KlaraBo Sverige AB 2021

Skapad av Crello AB