Lediga lägenheter Höganäs

Söker ni lediga lägenheter i Höganäs? KlaraBo har lägenheter på Sjöcrona med bra pendlingsmöjligheter och närhet till naturen.

Nybyggda lägenheter i Höganäs; Småstadsliv och närheten till naturen

Just nu har vi helt nybyggda hyreslägenheter i Höganäs – en mycket attraktiv och tilltalande stad strax norr om Helsingborg, känd för sin keramik och storslagna natur, med en anrik historia som sträcker sig tillbaka till 1400-talet.

Stadens framgång och tillväxt kan man tacka den strategiska placeringen; blott ett stenkast från Helsingborg och Helsingör med smidig anslutning till Göteborg, Halmstad och Malmö, men även Köpenhamn. I sin tur har detta skapat ett stort tryck på bostäder och hyreslägenheter i Höganäs, särskilt bland yngre familjer som gärna bor i en mindre stad men arbetar i en större.

Historiskt sett har Höganäs varit en viktig bruksort med framför allt stor keramikproduktion, och än idag är Höganäs synonymt med keramik tack vare världskända Höganäs Keramik samt givetvis enskilda keramiker. Förutom den praktiska placeringen och keramiken finns det många fördelar med att leta efter lediga lägenheter i Höganäs.

Antal lägenheter
56 st (x antal lediga)

Uthyrningsriktlinjer
Läs mer

Lokalkontor
Hitta hit

Kontaktuppgifter
Hoganas@klarabo.se
040-663 32 50

Förvaltare
Elisa.blaca@klarabo.se

Områdeschef
Evert.rydell@klarabo.se

Här har du alltid nära till naturen och spännande äventyr i både skog och vid havet. Mer specifikt hittar du Kullaberg med strövområden, utegym, grottor och makalös utsikt, Lars Vilks konstverk ”Nimis”, Höganäs Golfklubb samt flera populära badplatser i närområdet. För den matintresserade finns möjligheten att gå på ölprovning vid Höganäs Bryggeri eller att testa äkta amerikansk BBQ på enormt trendiga restaurangen Holy Smoke BBQ.

KlaraBo erbjuder attraktiva hyreslägenheter i Höganäs. Planering av området är i full gång och mer information kommer löpande. Om ni redan nu har frågor eller vill lämna ert intresse så mejla oss på oresund@klarabo.se.

Lediga lägenheter i Höganäs

Om KlaraBo

KlaraBo är ett fastighetsbolag som förvärvar, uppför, äger och förvaltar attraktiva bostäder. Företaget grundades 2017 och agerar över hela landet. Strategin är att i tillväxtregioner förvärva befintliga bostadsfastigheter liksom mark för nyproduktion. Våra nyproducerade bostäder är egenutvecklade och ytsmarta, vilket bidrar till rimliga hyror. Såväl lägenheter som husens gestaltning utformas efter lokala behov i samarbete med kommunen. Nyproduktionen håller hög hållbarhetsstandard, eftersom byggnation sker främst i trä. KlaraBo är en långsiktig fastighetsägare.

Läs mer om oss

© KlaraBo Sverige AB 2021 | GDPR | Cookies