Hoppa till innehåll

Lägenheter i Gävle

Se alla tillgängliga lägenheter i Gävle genom att bläddra i listan längre ner på sidan

Sök lägenhet

Sök bland 131 lägenheter i centrala Gävle, Norrlands första och näst största stad

Letar du efter lägenheter i Gävle? Våra fyra fastigheter med sammanlagt 131 lägenheter och 26 lokaler ligger centralt i Gävle, vilket ger dig en närhet till stadskärnan med butiker såväl som restauranger och bussförbindelser.

Redan under 1400-talet bildades staden Gävle i Gävleborgs län. I slutet av 1400-talet fick staden stapelrätt vilket betydde att man kunde bedriva import och export i hamnen. Detta gjorde att Gävle tidigit blev till en viktig handelsstad som till och med konkurrerade med Stockholm. Under den andra halvan av 1800-talet växte Gävle fram som en industristad där stål, trä- och pappersindustri var dominerande. Många stora företag har huserat i staden som kaffejätten Gevalia och Gävle Bruk som är en världsledande tillverkare av vätskekartong.

Det finns en stark framtidstro i Gävle med många möjligheter inom näringslivet. Idag finns omkring 7000 företag från olika branscher i Gävle. En av de kanske störst växande branscherna är logistik vilket är föga förvånande med tanke på stadens geografiska läge.

I modern tid är staden kanske mest känd utomlands för att vara hem till den årliga julbocken, men Gävle har mycket mer att erbjuda än en staty i halm. I Gävle ger havet och Gävleån möjlighet till bra fiske. Det finns också flera museer och naturplatser att besöka för den som inte har någon fiskelycka men tycker om att vara ute i naturen.

Antal lägenheter

131 st (0 st lediga)

Antal lokaler

0

Uthyrningsriktlinjer

Lokalkontor

Förvaltare

Områdeschef


Gavle@klarabo.se

Våra lediga lägenheter i Gävle

Se fler lägenheter

Inga lediga lägenheter.