Hoppa till innehåll

Lediga lägenheter Höör

Letar du eller någon i din närhet efter lediga lägenheter i Höör? Bläddra bland alla våra tillgängliga lägenheter längre ner på sidan.

Sök lägenhet

Din lägenhet i en naturskön småstad med kärlek för sport och kultur

Höör är en del av den växande Öresundsregionen med tillgång till en mycket stor arbetsmarknad. Här har KlaraBo 41 lägenheter i ett centralt läge med en närhet till ett flertal kommunikationsmöjligheter.

Vill du bo i en växande kommun med stora framtidsvisioner kring företagande, en trygg boendemiljö, utbildning och friluftsliv? Då är Höör platsen för dig. Att platsen där Höör idag ligger har varit bebodd ända sedan stenåldern är ingen slump med tanke på dess närhet till vattendrag och insjöar.

Idag har Höör växt till en storkommun i mellersta Skåne som tack vare de goda tågförbindelserna har tillgång till en stor arbetsmarknad i närområdet. Många som väljer att bosätta sig i Höör idag är barnfamiljer och yngre invånare som pendlar till arbetet i större städer som Lund och Malmö.

KlaraBos lägenheter ligger i stadskärnan med närhet till butiker, restauranger, vård och omsorg. Ett stenkast från från bostaden finns tågstationen men Tjurasjö som erbjuder ett naturskönt promenadstråk med tillgänglighetsanpassade gångytor genom parken.

Antal lägenheter

(0 st lediga)

Antal lokaler

0

Uthyrningsriktlinjer

Lokalkontor

Förvaltare

Områdeschef


Våra lediga lägenheter i Höör

Se fler lägenheter