Hoppa till innehåll

Lediga lägenheter i Huskvarna

Letar du efter lediga lägenheter i Huskvarna? Se samtliga av våra lediga lägenheter längre ner på denna sidan.

Sök lägenhet

138 st lägenheter i Huskvarna, centralt och direkt närhet till Jönköping

KlaraBo har totalt 138 centralt belägna lägenheter i Huskvarna. Du tar dig in till centrala Jönköping på 15 minuter och kan enkelt dagpendla med hjälp av busstrafik. Våra lägenheter ligger i ett bostadsområde med direkt närhet till barnomsorg, grundskolor, gymnasium och vårdcentrum.

I centrala Huskvarna finns shopping i galleria, dagligvaruhandel och restauranger. För den som vill känna bruset i en större stad finns regelbundna busskommunikationer till Jönköping.

Huskvarna ligger intill den södra delen av Vättern och bjuder på badplatser, småbåtshamn och lekplats vid stranden. Närheten till naturen är också påtaglig i skogsområdet Stadsparken och vid “Utsikten”.

Att Huskvarna är en del av det historiska industribältet råder det inga tvivel om. Tätortens industriella historia går ända bak till 1600-talet då en stor del av Jönköpings gevärsfaktori flyttades till Huskvarna. Med hjälp av vattenkraft kunde ett industrisamhälle inom metall- och verkstadsindustri snabbt växa fram.

Under slutet av 1800-talet och fram till efterkrigstiden utvecklas det vapenproducerande företaget Husqvarna och gav sig in på den civila marknaden. Nya produkter som motorcyklar, kaminer och hushållsprodukter som spisar, mikrovågsugnar och symaskiner satte Huskvarna på världskartan. Än idag förser fabriken ortsbor med arbete och nu Husqvarna är världsledande inom produktion av utomhusprodukter.

Våra lediga lägenheter Huskvarna hittar du enkelt via knappen ”Sök lägenhet”. Hittar du inte vad du söker? Kontakta oss gärna.

Antal lägenheter

st (2 st lediga)

Antal lokaler

0

Uthyrningsriktlinjer

Lokalkontor

Förvaltare

Områdeschef


Huskvarna@klarabo.se

Våra lediga lägenheter i Huskvarna

Se fler lägenheter

Huskvarna
Eriksgatan 14
2 rum
68 km²
9568 kr/mån
Huskvarna
Eriksgatan 18
2 rum
68 km²
9548 kr/mån