Hoppa till innehåll

Hyra lägenhet i Malmö

Vill du hyra lägenhet i Malmö? Vi äger idag 49 hyreslägenheter i Malmö samt ett flertal lokaler, samtliga belägna i Limhamn. Se alla våra lediga hyreslägenheter längre ner på sidan.

Sök lägenhet

Hyr lägenhet i Malmö; Bo i en storstad, men i småstadsförpackning

Malmö, Sveriges tredje största tätort, är just nu Sveriges snabbast växande storstad. Sedan 90-talet har Malmö vuxit med hela 47%, vilket innebär att man med nuvarande tillväxt når en halv miljon invånare redan år 2047. Vill du, likt många andra, bli en del av den snabba utvecklingen? Hitta och sök samtliga av våra lediga lägenheter i Malmö längre ner på sidan.

Malmö är en modern stad, med en stor och stabil industri, ett växande näringsliv och en spännande blandning i olika kulturer. Öresundsbron har bidragit till att Malmö idag fungerar som en knutpunkt mellan norra Skandinavien och resten av Europa, vilket är attraktivt för såväl etablerade industrier som unga IT- och spelutvecklingsbolag. Bron bidrar dessutom till gränsöverskridande handel och arbetsmarknad, vilket gynnar såväl Malmö som resten av Sverige.

Som boende i en av våra lägenheter i Malmö kommer du aldrig ha tråkigt. Här kan du exempelvis njuta av Skånes bästa shopping; dels på gågatan men även i köpcentrumen Triangeln och Emporia. Det finns också flera stora parker och grönområden såsom Pildammsparken och Slottsparken med Malmöhus Slott och Stadsbiblioteket.

Antal lägenheter

49 st (2 st lediga)

Antal lokaler

0

Uthyrningsriktlinjer

Lokalkontor

Förvaltare

Områdeschef


Malmo@klarabo.se

Våra lediga lägenheter i Malmö

Se fler lägenheter

Malmö
Roddaregatan 20 A
2 rum
63 km²
9931 kr/mån
Malmö
Roddaregatan 20 B
2 rum
63 km²
9847 kr/mån

I Malmö bor du alltid centralt och nära till allt – Malmö är levande och händelserikt

Malmö har, till råga på allt, ett spännande restaurangliv med bland annat Vollmers – en av Sveriges få restauranger med två stjärnor i Guide Michelin. För den som vill fortsätta kvällen efter middagen finns det ett spännande nattliv att utforska. Ta en iskall öl på barerna och klubbarna runt Möllevångstorget eller avnjut en drink på de finare restaurangerna och hotellen kring Lilla Torg på Gamla Väster.

Utöver de många parkerna innebär närheten till havet att här finns trevliga naturupplevelser att ha centralt. I stadens nyaste område, Västra Hamnen, hittar du flera trevliga badplatser och på Ribersborg (Ribban) finns en enorm strand men strövområden, ett kallbadhus och badbryggor som sträcker sig hela vägen till Öresundsbron.
Vill du läsa mer om hur det är att leva och bo i Malmö eller hitta mer intressant information om staden? Läs mer om Malmö här (Obs! Länken öppnas i en ny flik)

KlaraBo äger idag 49 hyresrätter i Malmö samt flera lokaler som alla ligger belägna i Limhamn. Kontakta oss idag för information om tillgänglighet och möjlighet att hyra en lägenhet i Malmö. På denna sidan kan du bläddra bland samtliga lediga lägenheter i Malmö!

KlaraBo har anslutit sig till LFM30, en lokal färdplan för en klimatneutral bygg- och anläggningssektor i Malmö, med sex strategiska fokusområden och detaljerade målsättningar. Detta initiativ stödjer KlaraBos egen målsättning att uppnå klimatneutrala fastigheter före år 2030. Ett viktigt inslag i LFM30 är samarbetet mellan branschaktörer och erfarenhetsutbyte från byggprojekt. Tillsammans med OBOS vann KlaraBo en markanvisningstävling i Hyllie med det ekologiskt och socialt hållbara projektet Boostad, som har låga hyror och driftskostnader. Solceller på taket möjliggör en energigemenskap där fastigheterna kan producera, lagra och dela energi. Läs hela pressmeddelandet här.

Hittar du inte vad du letar efter? Kolla gärna in våra lediga lägenheter i TrelleborgHelsingborg eller andra närliggande orter.

Sök lägenhet