Hoppa till innehåll

Lediga lägenheter Nybro

Söker du lediga lägenheter i Nybro? KlaraBo har närmare 300 centralt belägna lägenheter i Nybro. Hitta och läs mer om våra lediga lägenheter längst ner på sidan.

Sök lägenhet

Hitta lägenheter i Nybro, tätorten i Småland med närhet till storstaden såväl som grönområden

Ska du flytta eller av någon annan anledning letar efter lediga lägenheter i Nybro? Våra närmare 300 attraktiva lägenheter är fördelade i fyra fastigheter på adresser nära centrum.

I Nybro har du naturen runt husknuten med imponerande skogsområden, flera naturreservat och sjöar. I stadskärnan finns skola, vård och omsorg. Unika butiker samsas med större kedjor och livsmedelsbutiker. Tre dagar i veckan bedrivs torghandel där du har möjlighet att köpa närproducerade produkter och livsmedel.

Nybro har växt fram från en rastplats mellan Växjö och Kalmar till att under 1800-talet bli ett snabbt växande samhälle för att slutligen bli en stad 1932. Tätheten mellan glasbruk har gjort att Nybro ibland också kallas “Staden i Glasriket”. Ett av Sveriges mest kända glasbruk, Orrefors, huserar i Nybro kommun.

Stadens historia som rastplats har gett den goda kommunikationer till andra städer. Nybro ligger tre mil väster om Kalmar där riksväg 31 och 25 möts. Det finns goda pendlingsmöjligheter med dagliga direkttåg till Kalmar, Växjö, Malmö och Göteborg med fler.

Kommunen Nybro har flera skolor i alla årskurser och det finns också möjlighet att gå på gymnasium och vuxenutbildning i staden. Troget sin historia som Staden i Glasriket finns också Riksglasskolan som samarbetar med Linnéuniversitetet.

Antal lägenheter

(3 st lediga)

Antal lokaler

0

Uthyrningsriktlinjer

Lokalkontor

Förvaltare

Områdeschef


Nybro@klarabo.se

Våra lediga lägenheter i Nybro

Se fler lägenheter