Hoppa till innehåll

Lediga lägenheter i Östersund

Hitta lediga lägenheter i Östersund genom att bläddra i listan längre ner på sidan.

Sök lägenhet

Östersund, staden med en unik kombination av stadskärna och fjällandskap

Östersund är staden för dig som inte vill behöva välja mellan att känna stadspulsen och bo nära en storslagen natur. Här har KlaraBo 877 lägenheter fördelat på 12 fastigheter i centrala Östersund och i de naturnära och lummiga områdena Torvalla och Frösön.

Staden grundades redan 1786 av Gustav III. För att locka till sig fler invånare erbjöds inflyttande en del förmåner bl.a i form av skattelättnader och att de skulle få rätt att driva handel eller fabriker. Förmånerna lockade däremot till sig en hel del laglösa och lösdrivare vilket gjorde Östersund till en del av Sveriges “vilda västern”. Järnvägen som byggdes i slutet av 1870-talet blev startskottet för stadens utveckling och handeln blomstrade.

I Östersund finns än i dag en stark arbetsmarknad med karriärmöjligheter i många olika branscher. KlaraBo förvaltar också 9 butikslokaler, 11 lokaler och 6 kontor i staden för den som vill finna en plats att utöka eller bygga upp en egen verksamhet.

Antal lägenheter

877 st (2 st lediga)

Antal lokaler

0

Uthyrningsriktlinjer

Lokalkontor

Förvaltare

Områdeschef


ostersund@klarabo.se

Våra lediga lägenheter i Östersund

Se fler lägenheter

Östersund
Hemvägen 35
2 rum
44 km²
6392 kr/mån
Östersund
Skogsbruksvägen 111B
3 rum
73 km²
9436 kr/mån

En stad full med liv

Det geografiska läget i Jämtland ger en närhet till natur och friluftsliv men tack vare goda kommunikationer i form av tåg, buss och flygplats är resten av landet och omvärlden ändå nära. Östersund är en stad med liv och rörelse med omkring 63.000 invånare.

Här finner du också Sveriges mest fjällnära universitet, Mittuniversitetets campus Östersund vilket också gör staden till en levande och omtryckt studentstad. Östersund har både korats till årets studentstad, årets evenemangskommun och årets idrottskommun och det med rätta.

Natur och kultur är ständigt närvarande i Östersund som erbjuder på aktiviteter som  som passar stora som små året om. Vandra längs med någon av vandringslederna, upplev vattenaktiviteter vid storsjön med vintersport i Gustavsbergsbacken eller Östersunds skidstadio.

Sök lägenhet