Hoppa till innehåll

Lediga lägenheter Skokloster

Vi äger och förvaltar idag sex fastigheter med 142 lägenheter och fyra lokaler. Fastigheterna ligger i Idealbyn i Skokloster bara ett stenkast från Raoul Wallenbergsskolan.

Sök lägenhet

Skokloster, orten för dig som vill bo lantligt med naturen runt hörnet men nära till storstaden

Letar du efter lediga lägenheter i Skokloster? En mindre ort med omkring 2000 invånare som ligger mitt emellan Uppsala och Stockholm. I Skokloster tätort finner du skolverksamhet, dagligvaruhandel och restauranger. Vi äger och förvaltar sex fastigheter med 142 lägenheter fördelat på 1-5 rum och kök och fyra lokaler. Fastigheterna ligger i Idealbyn i Skokloster bara ett stenkast från Raoul Wallenbergsskolan.

Närheten till en storslagen natur och Mälaren tillsammans med närheten till storstäderna är unikt för Skokloster. De goda pendlingsmöjligheterna ger möjligheten att bo i lantliga Skokloster men ändå arbeta i storstan. Med kollektivtrafik tar du dig till Bålsta station på omkring 30 minuter och det tar 40-50 minuter med bil till Uppsala och Stockholm. Under högsäsong kan du också ta dig till och från Uppsala och Stockholm via båt från slottet.

Skohalvön avgränsas av Skofjärden och Gorran, det vill säga Mälarens nordligaste delar. Platsen har varit bebodd sedan urminnes tider vilket de många fornlämningarna vittnar om. I Skokloster finner den historieintresserade allt från fornlämningar från bronsålder till gravfält från järnåldern och ett av Europas främsta barockslott, Skoklosters Slott.

Antal lägenheter

142 st (1 st lediga)

Antal lokaler

0

Uthyrningsriktlinjer

Lokalkontor

Förvaltare

Områdeschef


Skokloster@klarabo.se

Våra lediga lägenheter i Skokloster

Se fler lägenheter

Skokloster
Abbotvägen 4
5 rum
131 km²
15220 kr/mån

Skokloster är en plats där du hittar både natur och kultur. Merparten av Skohalvön och dess varierande natur innefattas i Skoklosters Naturreservat där Upplandsleden och andra vandringsleder sträcker sig längs ängar, lövskog och havsklippor.

Sök lägenhet