Hoppa till innehåll

Lediga lägenheter Svalöv

Få en överblick över våra lediga lägenheter i Svalöv genom att bläddra i listan längre ner på sidan.

Sök lägenhet

Hitta dina lediga lägenheter i natursköna Svalöv

Går du i flyttankar eller av någon annan anledning letar efter en ledig lägenhet i Svalöv? Inga problem. KlaraBo äger idag stilfulla tvåplanshus med totalt 54 lägenheter i Svalöv; uppförda i ett av de stadens lugnaste områden.

Mitt i mellan Lund och Helsingborg hittar du natursköna Svalöv som trots sin relativt lilla storlek har en överraskande intressant historia. På platsen uppfördes en kyrka redan år 1175 då även Svalöv kyrkby instiftades, fast det skulle dröja fram till 1971 innan Svalöv blev centralort i Svalövs kommun. År 1873 öppnade Fridhems Folkhögskola i byn och idag är skolan en av Sveriges äldsta folkhögskolor med landets största internat.

Antal lägenheter

st (2 st lediga)

Antal lokaler

0

Uthyrningsriktlinjer

Lokalkontor

Förvaltare

Områdeschef


svalov@klarabo.se

Våra lediga lägenheter i Svalöv

Se fler lägenheter

Svalöv
Bredingegatan 7 B
3 rum
72 km²
9265 kr/mån
Svalöv
Energigatan 3 D
1 rum
35 km²
5611 kr/mån

I Svalöv kombinerar man småstadsliv med mysig natur och bra förbindelser

Den kanske största fördelen med våra lägenheter i Svalöv är att de erbjuder möjligheten att bo på en liten ort med utmärkta förbindelser till alla större städerna i regionen, inklusive Köpenhamn. Kombinera det med bra kommunala skolor, äldrevård, mysiga restauranger och en generös natur och du har en småstad i all sin fulla prakt.

I närområdet finns det även mycket friluftsliv och många naturreservat med bland annat Söderåsens nationalpark, Skånes högsta punkt och den enda orörda högmossen. Vidare passerar flera vandringsleder kommunen, däribland Skåneleden. En 130 mil vandringsled som ger dig möjlighet att uppleva Skånes omväxlande natur.

I slutet av 2021 öppnar även en ny tågstation för persontåg i Svalöv på Söderåsbanan som kopplar samman Teckomatorp med Åstorp. Detta kommer givetvis göra orten mer attraktiv än någonsin förr då de redan utmärkta pendlingsmöjligheterna kommer förbättras ytterligare.

Är du nyfiken på att läsa mer om livet i Svalöv och hur det skulle vara att bo i denna charmiga småstad? Då kan du göra detta på kommuns egna hemsida, www.svalov.se.

Sök lägenhet