Hoppa till innehåll

Lediga lägenheter Tranås

Bläddra bland våra lediga lägenheter i Tranås längre ner på sidan.

Sök lägenhet

Hitta lägenheter i Tranås, en småstad när den är som bäst

Letar du efter lediga lägenheter i Tranås? Vi äger 312 lägenheter i ett läge nära centrum där du enkelt tar dig till Storgatan, stadens shoppinggata där du kan strosa bland lokala butiker och restauranger. Storgatan är historiskt en av Sveriges bredaste gator och byggdes under 1800-talet för att minska spridning av bränder. Idag är Storgatan full av liv med anslutning till Stortorget där staden har torgdag och olika evenemang.

Staden har omkring 18 000 invånare, den är belägen längs med sjön Sommen vilket innebär att de boende i Tranås också har tillgång till en fantastisk skärgård med fiske, bad och natur. Om närheten till större städer lockar mer än naturlivet tar du dig Linköping och Jönköping på 1- 1,5 timme.

Tranås är en familjevänlig plats att bo på med flera förskolor, grundskolor och en gymnasieskola. Det finns mycket fritidsaktiviteter att välja mellan b.la. vid stadens idrottsplatser, skatepark och kommunens Kulturskola. I Tranås är kulturen levande och staden har utsetts till Sveriges musikkommun vid tre tillfällen.

Antal lägenheter

(8 st lediga)

Antal lokaler

0

Uthyrningsriktlinjer

Lokalkontor

Förvaltare

Områdeschef


tranas@klarabo.se

Våra lediga lägenheter i Tranås

Se fler lägenheter