Hoppa till innehåll

Lediga lägenheter i Trelleborg

Hitta lediga lägenheter i Trelleborg genom att bläddra i listan längre ner på sidan.

Sök lägenhet

Lägenheter i Trelleborg, Sveriges sydligaste stad

Ska du eller någon i din närhet flytta, eller av annan anledning letar efter lediga lägenheter i Trelleborg? Då har du kommit helt rätt. Trelleborg är en spännande stad som under sin långa historia gjort sig förtjänt av flera intressanta titlar, däribland Sveriges sydligaste stad. Det händer också att staden kallas Palmstaden, tack vare de palmer som pryder den sydvästra infarten. Fast Trelleborg har mycket mer att erbjuda än så, något du kan få uppleva om du bor i en av de närmare 1000 lägenheterna i Trelleborg som vi erbjuder.

Trelleborg är den sydligast belägna staden i Sverige med en mycket viktig hamn. Bland annat så är hamnen Skandinaviens största Ro-Ro-hamn där fartygen kan lossa direkt vid kajen. Här hanteras dagligen mängder med export och import samt flertalet personfärjor, bland annat tre dagliga avgångar till Rostock i Tyskland. Följaktligen har detta gjort Trelleborg till en mycket attraktiv stad för alla möjliga näringsverksamheter, en roll som kommer etableras ytterligare då hamnen just nu genomgår en omfattande ombyggnation.

Antal lägenheter

(22 st lediga)

Antal lokaler

0

Uthyrningsriktlinjer

Lokalkontor

Förvaltare

Områdeschef


trelleborg@klarabo.se

Våra lediga lägenheter i Trelleborg

Se fler lägenheter

I Trelleborg bor du nära vacker natur och en gedigen infrastruktur

Trelleborg erbjuder många lokala sevärdheter, utflyktsmål och turistattraktioner. Närheten till havet innebär att man aldrig är lång ifrån vackra badstränder eller en storslagen utsiktsplats såsom Smygehuk och Beddinge Strand. Vidare ligger Ystad och Österlen precis runt hörnet och för internationella äventyr kan du ta dig till både Sturup och Kastrup inom 90 minuter.

Under de senaste åren har infrastrukturen i staden utvecklats drastiskt och idag är Trelleborg en av de städer i Skåne med bäst förbindelse till resten av landet. Flera gånger om dagen går det tåg hela vägen till Helsingborg med uppehåll i bland annat Malmö och flera andra mindre orter. Vidare går det en motorväg hela vägen från Trelleborg till Malmö och vidare till Köpenhamn. Riksväg 9 tar dig direkt genom hela Österlen och via landsväg 108 tar du dig enkelt till Svedala, Lund, Kävlinge och Staffanstorp.

Vi äger och förvaltar 29 hyresfastigheter i Trelleborg med totalt 903 lägenheter samt 40 lokaler vilket innebär att KlaraBo är den största privata fastighetsägaren i Trelleborgs kommun. I staden hittar du alla bekvämligheter du behöver från skolor och sjukvård till nattliv och shopping.
Vill du veta mer om hur det är att leva, bo och arbeta i Trelleborg? Läs mer om Trelleborg här (länken öppnas i ett nytt fönster).

Sök lägenhet