Hoppa till innehåll

Lediga lägenheter Vaggeryd

Sök lägenhet

Finns din nya lägenhet i Vaggeryd? Bli en del av en växande ort i norra Småland

Söker du eller någon i din närhet efter lediga lägenheter i Vaggeryd? En växande kommun ca 30 min söder om Jönköping med över 14 000 invånare. I Vaggeryd har vi 126 centralt belägna lägenheter fördelade på fem fastigheter. Bostäderna ger dig närhet till handel och service samt vård och omsorg. I Vaggeryd finns flera förskolor, grundskolor och ett gymnasium som även har gymnasiesärskola.

Ursprungligen är Vaggeryd ett industrisamhälle, likt andra orter i närområdet, med rötterna i järnbruk och möbelproduktion. Järnbruket har varit närvarande i området redan sedan Järnåldern och under 1600-talet utvecklades hantverkstraditionen tillsammans med skogs- och jordbruket. Små industrier med trä- och snickerier utvecklades senare och ligger till grunden för ortens logga (vagnshjulet).

Idag är industrilandskapet i Vaggeryd varierat med ett brett spann av branscher inom bl.a. plast- , fordon- och byggnadsindustrier. Kommunen och näringslivet satsar mycket på modern teknik och miljöcertifieringar mm. vilket har skapat ett starkt och konkurrenskraftigt näringsliv med många arbetsmöjligheter.

Alla våra lediga lägenheter i Vaggeryd hittar du enkelt genom att klicka på knappen ”Sök lägenhet”. Hittar du inte vad du letar efter? Kontakta oss gärna.

Antal lägenheter

126 st (5 st lediga)

Antal lokaler

0

Uthyrningsriktlinjer

Lokalkontor

Förvaltare

Områdeschef


Vaggeryd@klarabo.se

Lediga lägenheter

Se fler lägenheter

Vaggeryd
Ringvägen 9
1 rum
42 km²
3885 kr/mån
Vaggeryd
Torsbovägen 6 C
2 rum
69 km²
6261 kr/mån