Hoppa till innehåll

Lägenheter i Västervik

Söker du lägenheter i Västervik? Västervik är en sommarstad där skärgården ligger runt husknuten. Kontakta oss för att ta reda på mer om våra lediga lägenheter i Västervik.

Sök lägenhet

Lägenhet i Västervik – Östkustens pärla

Är du ute efter en lägenhet eller lokal i Småland? Bo granne med en storslagen skärgårdsnatur i en av Östkustens sommarpärlor, Västervik. Vi har över 204 lägenheter och lokaler som är fördelade på 17 fastigheter på i centrala Västervik och i utkanten av staden. Med boendet i närheten till centrum når du enkelt vård, omsorg, skola och handel.

I centrum blandas unika butiker med större kedjor och livsmedelsbutiker. På Fiskaretorget har du tillgång till ett flertal uteserveringar, restauranger och kaféer. Tätorten Västervik är levande året om trots sin titel “Sveriges sommarstad”.

Den som bor i Västervik har inte bara närheten till hav och skärgård. Det finns också en levande landsbygd med en kommun som värnar om hållbarhet och miljö. Västervik är väl känd för friluftsälskaren tack vare klättring och de många vandringslederna som sträcker sig över kommunen.

Orten Västervik nämns för första gången i historien under 1200-talet men var då lokaliserat i Gamleby, 1430 flyttades Västervik till den plats staden nu är på. Västervik har flertalet gånger anfallits, förstörts och varit under belägring av Danmark men invånarna har ständigt byggt upp staden igen vilket har lett till den stad som finns idag.

Antal lägenheter

st (6 st lediga)

Antal lokaler

0

Uthyrningsriktlinjer

Lokalkontor

Förvaltare

Områdeschef


Vastervik@klarabo.se

Våra lediga lägenheter i Västervik

Se fler lägenheter

Västervik
Brunnsgatan 5 A
3 rum
75 km²
8786 kr/mån
Västervik
Hallströmsgatan 5 J
2 rum
65 km²
7854 kr/mån
Västervik
Pipers Gata 2 A
3 rum
73 km²
7643 kr/mån
Västervik
Skepparegatan 6
2 rum
50 km²
7156 kr/mån
Västervik
Södra Järnvägsgatan 21A
3 rum
82 km²
9880 kr/mån
Västervik
Strömsgatan 7 F
3 rum
92 km²
9820 kr/mån