Välkommen till Kvarnsveden

Nyprocucerade hyresrätter i Borlänge.

Klarabo bygger nya fastigheter i Borlänge

Vi växer så det knakar och i skrivande stund uppför vi nya fastigheter i Borlänge. Planen är att bygga 58st lägenheter och som alltid ligger vårt fokus på att erbjuda attraktiva bostäder med en rimlig hyra.

Fastigheterna kommer byggas i delar av det markerade området på kartan nedan och inflyttning uppskattas till 2022. Arbetet med nyproduktionen är i full gång och denna sida uppdateras löpande med ny information.

Har du frågor eller är intresserad i att hyra en lägenhet är du varmt välkommen att kontakta oss.

Antal lägenheter
58 st

Planerad inflytt
2022

Uthyrningsriktlinjer
Läs mer

Frågor besvaras på
Dalarna@klarabo.se

I samtliga lägenheter finner du ett stilfullt genomgående parkettgolv med uppfriskande ljust målade väggar. Alla lägenheter utrustas med ljust moderna kök med bänkskiva, köksluckor , diskbänk och kyl/frys. Badrummen är snyggt inrett med klinker och kakel inklusive torktumlare och tvättmaskin. Vi skall bygga på delar av området nedan.

Om KlaraBo

KlaraBo är ett fastighetsbolag som förvärvar, uppför, äger och förvaltar attraktiva bostäder. Företaget grundades 2017 och agerar över hela landet. Strategin är att i tillväxtregioner förvärva befintliga bostadsfastigheter liksom mark för nyproduktion. Våra nyproducerade bostäder är egenutvecklade och ytsmarta, vilket bidrar till rimliga hyror. Såväl lägenheter som husens gestaltning utformas efter lokala behov i samarbete med kommunen. Nyproduktionen håller hög hållbarhetsstandard, eftersom byggnation sker främst i trä. KlaraBo är en långsiktig fastighetsägare.

Läs mer om oss

© KlaraBo Sverige AB 2021

Skapad av Crello AB