Lediga lägenheter Oskarshamn

Bläddra i listan längre ner på sidan för att se alla våra lediga lägenheter i Oskarshamn.

Hitta lediga lägenheter i Oskarshamn, hamnstaden i Småland med goda förbindelser till omvärlden.

Är du, eller någon i din närhet på jakt efter lediga lägenheter i Oskarshamn? Här har du en vacker natur med skärgård och småländska skogar runt husknuten. Våra lägenheter ligger dessutom i centrala Oskarshamn, enbart ett stenkast från Lilla torget där du hittar restauranger, kaféer och shopping.

Det centrala läget i stadskärnan innebär att allt är nära, här finner du flera butiker för dagligvaruhandel, gym, vård och omsorg. Oskarshamn är en levande kommun med mycket liv och rörelse året om. Det finns ett starkt föreningsliv med aktiviteter i både kultur- och idrottsföreningar. I närheten av våra lägenheter finns också grönområdet Stadsparken med lekplats, promenadstråk och utsiktsplatser mot hamnen.

Hamnen gör inte bara Oskarshamn till en viktig hamnstad för nationell och internationell godstrafik, härifrån har du också förbindelser till Gotland och Öland. Skärgården bidrar till ett härligt friluftsliv, det finns flera badplatser och promenadstråk längs med vattnet. Från hamnen kan du ta färjan ut till den mytomspunna ön och nationalparken Blå Jungfrun, även kallad Blåkulla. Redan under 1400-talet ansågs ön vara platsen dit häxor begav sig för att hålla möten och utöva trollkonster.

Staden Oskarshamn fick sina stadsrättigheter efter att den nionde ansökan beviljades av Oscar I och äntligen fick köpingen Döderhultsvik stadsrättigheter. Staden döptes sedan till Oskarshamn efter den regerande kungen. Med stadsrättigheterna växte Oskarshamn fram i en rasande fart och befolkningsmängden och tillväxten ökade. Näringslivet bestod framför allt av varvsverksamhet och handelssjöfart. Idag är Oskarshamn kanske främst en industristad med stora fabriker som Scania och Liljeholmens Stearinfabrik.

Antal lägenheter
32 st (x antal lediga)

Antal lokaler
0 st

Uthyrningsriktlinjer
Läs mer

Lokalkontor:
Hitta hit

Kontaktuppgifter
Oskarshamn@klarabo.se
0491490980

Förvaltare
Claes.peereboom@klarabo.se

Områdeschef
Robert.pejic@klarabo.se

Lediga lägenheter i Oskarshamn

Om KlaraBo

KlaraBo är ett fastighetsbolag som förvärvar, uppför, äger och förvaltar attraktiva bostäder. Företaget grundades 2017 och agerar över hela landet. Strategin är att i tillväxtregioner förvärva befintliga bostadsfastigheter liksom mark för nyproduktion. Våra nyproducerade bostäder är egenutvecklade och ytsmarta, vilket bidrar till rimliga hyror. Såväl lägenheter som husens gestaltning utformas efter lokala behov i samarbete med kommunen. Nyproduktionen håller hög hållbarhetsstandard, eftersom byggnation sker främst i trä. KlaraBo är en långsiktig fastighetsägare.

Läs mer om oss

© KlaraBo Sverige AB 2021 | GDPR | Cookies

Skapad av Be Brightr