Lediga lägenheter Skokloster

Vi äger och förvaltar idag sex fastigheter med 142 lägenheter och fyra lokaler. Fastigheterna ligger i Idealbyn i Skokloster bara ett stenkast från Raoul Wallenbergsskolan.

Skokloster, orten för dig som vill bo lantligt med naturen runt hörnet men nära till storstaden

Letar du efter lediga lägenheter i Skokloster? En mindre ort med omkring 2000 invånare som ligger mitt emellan Uppsala och Stockholm. I Skokloster tätort finner du skolverksamhet, dagligvaruhandel och restauranger. Vi äger och förvaltar sex fastigheter med 142 lägenheter fördelat på 1-5 rum och kök och fyra lokaler. Fastigheterna ligger i Idealbyn i Skokloster bara ett stenkast från Raoul Wallenbergsskolan.

Närheten till en storslagen natur och Mälaren tillsammans med närheten till storstäderna är unikt för Skokloster. De goda pendlingsmöjligheterna ger möjligheten att bo i lantliga Skokloster men ändå arbeta i storstan. Med kollektivtrafik tar du dig till Bålsta station på omkring 30 minuter och det tar 40-50 minuter med bil till Uppsala och Stockholm. Under högsäsong kan du också ta dig till och från Uppsala och Stockholm via båt från slottet.

Skohalvön avgränsas av Skofjärden och Gorran, det vill säga Mälarens nordligaste delar. Platsen har varit bebodd sedan urminnes tider vilket de många fornlämningarna vittnar om. I Skokloster finner den historieintresserade allt från fornlämningar från bronsålder till gravfält från järnåldern och ett av Europas främsta barockslott, Skoklosters Slott.

Skokloster är en plats där du hittar både natur och kultur. Merparten av Skohalvön och dess varierande natur innefattas i Skoklosters Naturreservat där Upplandsleden och andra vandringsleder sträcker sig längs ängar, lövskog och havsklippor.

Antal lägenheter
142 st (x antal lediga)

Antal lokaler
4 st (Se lediga)

Uthyrningsriktlinjer
Läs mer

Kontor
Hitta hit

Kontaktuppgifter
Skokloster@klarabo.se
018-9990350

Områdeschef
Malin.soderlund@klarabo.se

Lediga lägenheter i Skokloster

Om KlaraBo

KlaraBo är ett fastighetsbolag som förvärvar, uppför, äger och förvaltar attraktiva bostäder. Företaget grundades 2017 och agerar över hela landet. Strategin är att i tillväxtregioner förvärva befintliga bostadsfastigheter liksom mark för nyproduktion. Våra nyproducerade bostäder är egenutvecklade och ytsmarta, vilket bidrar till rimliga hyror. Såväl lägenheter som husens gestaltning utformas efter lokala behov i samarbete med kommunen. Nyproduktionen håller hög hållbarhetsstandard, eftersom byggnation sker främst i trä. KlaraBo är en långsiktig fastighetsägare.

Läs mer om oss

© KlaraBo Sverige AB 2021 | GDPR | Cookies

Skapad av Be Brightr