Lediga lägenheter Svalöv

Få en överblick över våra lediga lägenheter i Svalöv genom att bläddra i listan längre ner på sidan.

Hitta dina lediga lägenheter i natursköna Svalöv

Går du i flyttankar eller av någon annan anledning letar efter en ledig lägenhet i Svalöv? Inga problem. KlaraBo äger idag stilfulla tvåplanshus med totalt 54 lägenheter i Svalöv; uppförda i ett av de stadens lugnaste områden.

Mitt i mellan Lund och Helsingborg hittar du natursköna Svalöv som trots sin relativt lilla storlek har en överraskande intressant historia. På platsen uppfördes en kyrka redan år 1175 då även Svalöv kyrkby instiftades, fast det skulle dröja fram till 1971 innan Svalöv blev centralort i Svalövs kommun. År 1873 öppnade Fridhems Folkhögskola i byn och idag är skolan en av Sveriges äldsta folkhögskolor med landets största internat.

Antal lägenheter
54 st (x antal lediga)

Uthyrningsriktlinjer
Läs mer

Lokalkontor
Hitta hit

Kontaktuppgifter
Svalov@klarabo.se
040-663 32 50

Förvaltare
Simon.jonsson@klarabo.se

Områdeschef
Evert.rydell@klarabo.se

I Svalöv kombinerar man småstadsliv med mysig natur och bra förbindelser

Den kanske största fördelen med våra lägenheter i Svalöv är att de erbjuder möjligheten att bo på en liten ort med utmärkta förbindelser till alla större städerna i regionen, inklusive Köpenhamn. Kombinera det med bra kommunala skolor, äldrevård, mysiga restauranger och en generös natur och du har en småstad i all sin fulla prakt.

I närområdet finns det även mycket friluftsliv och många naturreservat med bland annat Söderåsens nationalpark, Skånes högsta punkt och den enda orörda högmossen. Vidare passerar flera vandringsleder kommunen, däribland Skåneleden. En 130 mil vandringsled som ger dig möjlighet att uppleva Skånes omväxlande natur.

I slutet av 2021 öppnar även en ny tågstation för persontåg i Svalöv på Söderåsbanan som kopplar samman Teckomatorp med Åstorp. Detta kommer givetvis göra orten mer attraktiv än någonsin förr då de redan utmärkta pendlingsmöjligheterna kommer förbättras ytterligare.

Är du nyfiken på att läsa mer om livet i Svalöv och hur det skulle vara att bo i denna charmiga småstad? Då kan du göra detta på kommuns egna hemsida, www.svalov.se.

Lediga lägenheter i Svalöv

Om KlaraBo

KlaraBo är ett fastighetsbolag som förvärvar, uppför, äger och förvaltar attraktiva bostäder. Företaget grundades 2017 och agerar över hela landet. Strategin är att i tillväxtregioner förvärva befintliga bostadsfastigheter liksom mark för nyproduktion. Våra nyproducerade bostäder är egenutvecklade och ytsmarta, vilket bidrar till rimliga hyror. Såväl lägenheter som husens gestaltning utformas efter lokala behov i samarbete med kommunen. Nyproduktionen håller hög hållbarhetsstandard, eftersom byggnation sker främst i trä. KlaraBo är en långsiktig fastighetsägare.

Läs mer om oss

© KlaraBo Sverige AB 2021 | GDPR | Cookies

Skapad av Be Brightr