Lediga lägenheter Tranås

Bläddra bland våra lediga lägenheter i Tranås längre ner på sidan.

Hitta lägenheter i Tranås, en småstad när den är som bäst

Letar du efter lediga lägenheter i Tranås? Vi äger 312 lägenheter i ett läge nära centrum där du enkelt tar dig till Storgatan, stadens shoppinggata där du kan strosa bland lokala butiker och restauranger. Storgatan är historiskt en av Sveriges bredaste gator och byggdes under 1800-talet för att minska spridning av bränder. Idag är Storgatan full av liv med anslutning till Stortorget där staden har torgdag och olika evenemang.

Staden har omkring 18 000 invånare, den är belägen längs med sjön Sommen vilket innebär att de boende i Tranås också har tillgång till en fantastisk skärgård med fiske, bad och natur. Om närheten till större städer lockar mer än naturlivet tar du dig Linköping och Jönköping på 1- 1,5 timme.

Tranås är en familjevänlig plats att bo på med flera förskolor, grundskolor och en gymnasieskola. Det finns mycket fritidsaktiviteter att välja mellan b.la. vid stadens idrottsplatser, skatepark och kommunens Kulturskola. I Tranås är kulturen levande och staden har utsetts till Sveriges musikkommun vid tre tillfällen.

Antal lägenheter
312 st (x antal lediga)

Antal lokaler
0 st

Uthyrningsriktlinjer
Läs mer

Lokalkontor:
Hitta hit

Kontaktuppgifter
Tranas@klarabo.se
0140375100

Förvaltare
Kajsa.jansson@klarabo.se

Områdeschef
Robert.pejic@klarabo.se

Våra lediga lägenheter i Tranås

Om KlaraBo

KlaraBo är ett fastighetsbolag som förvärvar, uppför, äger och förvaltar attraktiva bostäder. Företaget grundades 2017 och agerar över hela landet. Strategin är att i tillväxtregioner förvärva befintliga bostadsfastigheter liksom mark för nyproduktion. Våra nyproducerade bostäder är egenutvecklade och ytsmarta, vilket bidrar till rimliga hyror. Såväl lägenheter som husens gestaltning utformas efter lokala behov i samarbete med kommunen. Nyproduktionen håller hög hållbarhetsstandard, eftersom byggnation sker främst i trä. KlaraBo är en långsiktig fastighetsägare.

Läs mer om oss

© KlaraBo Sverige AB 2021 | GDPR | Cookies

Skapad av Be Brightr