Lägenheter Västervik

Söker du lägenheter i Västervik? Västervik är en sommarstad där skärgården ligger runt husknuten. Kontakta oss för att ta reda på mer om våra lediga lägenheter i Västervik.

Lägenhet i Västervik – Östkustens pärla

Är du ute efter en lägenhet eller lokal i Småland? Bo granne med en storslagen skärgårdsnatur i en av Östkustens sommarpärlor, Västervik. Vi har över 167 lägenheter och lokaler som är fördelade på 14 fastigheter på i centrala Västervik och i utkanten av staden. Med boendet i närheten till centrum når du enkelt vård, omsorg, skola och handel.

I centrum blandas unika butiker med större kedjor och livsmedelsbutiker. På Fiskaretorget har du tillgång till ett flertal uteserveringar, restauranger och kaféer. Tätorten Västervik är levande året om trots sin titel “Sveriges sommarstad”. 

Den som bor i Västervik har inte bara närheten till hav och skärgård. Det finns också en levande landsbygd med en kommun som värnar om hållbarhet och miljö. Västervik är väl känd för friluftsälskaren tack vare klättring och de många vandringslederna som sträcker sig över kommunen.

Orten Västervik nämns för första gången i historien under 1200-talet men var då lokaliserat i Gamleby, 1430 flyttades Västervik till den plats staden nu är på. Västervik har flertalet gånger anfallits, förstörts och varit under belägring av Danmark men invånarna har ständigt byggt upp staden igen vilket har lett till den stad som finns idag.

Antal lägenheter
167 st (x antal lediga)

Antal lokaler
0 st

Uthyrningsriktlinjer
Läs mer

Lokalkontor:
Hitta hit

Kontaktuppgifter
Vastervik@klarabo.se
0490440020

Förvaltare
Claes.peereboom@klarabo.se

Områdeschef
Robert.pejic@klarabo.se

Lediga lägenheter i Västervik

Om KlaraBo

KlaraBo är ett fastighetsbolag som förvärvar, uppför, äger och förvaltar attraktiva bostäder. Företaget grundades 2017 och agerar över hela landet. Strategin är att i tillväxtregioner förvärva befintliga bostadsfastigheter liksom mark för nyproduktion. Våra nyproducerade bostäder är egenutvecklade och ytsmarta, vilket bidrar till rimliga hyror. Såväl lägenheter som husens gestaltning utformas efter lokala behov i samarbete med kommunen. Nyproduktionen håller hög hållbarhetsstandard, eftersom byggnation sker främst i trä. KlaraBo är en långsiktig fastighetsägare.

Läs mer om oss

© KlaraBo Sverige AB 2021 | GDPR | Cookies

Skapad av Be Brightr