Visby

Staden mitt i havet med en unik natur och kultur. Kontakta oss för information om tillgänglighet och möjlighet att hyra en av våra lediga lägenheter i Visby.

Visby, upplev Ö-livet i en av våra 900 lägenheter

Bo i en av Sveriges äldsta och historiskt viktigaste städer och ta del av Gotlands varierade natur och kulturliv under studietiden. Vi äger och förvaltar runt 900 hyresrätter i Visby.

Visby är den medeltida Hansestaden där historien ständigt gör sig påmind i form av många fornlämningar som kyrkoruiner, galgbacken och världskända Ringmuren. Här känner du ständigt historiens vingslag över gränder och torg. Våra fastigheter är belägna i Gråbo och parkområdet Palissaderna.

Visby har historiskt sett varit en viktig stad för handeln med redan under medeltiden ansågs den också vara en viktig plats för utbildning. För barnfamiljen som vill bosätta sig på Gotland finns det både regionala och fristående grundskolor och förskolor i staden. För Studenten som vill läsa vidare är Campus Gotland, som är en del av Uppsala Universitet, eller Yrkeshögskolan några alternativ.

Ön Gotland erbjuder, tack vare det milda havsklimatet, en varierad natur med frodiga grönområden för den växtintresserade. På ön finns också karga platser med raukar och klippor för den mer äventyrliga naturälskaren. Visby är lokaliserat intill havet och du når fastlandet genom färja eller flyg.

Antal lägenheter
885 st

Antal lokaler
0 st

Uthyrningsriktlinjer
Läs mer

Lokalkontor
Hitta hit

Kontaktuppgifter
Visby@klarabo.se
020-21 21 66

Förvaltare
Elina.jorgensen@klarabo.se

Områdeschef
Robert.pejic@klarabo.se

Om KlaraBo

KlaraBo är ett fastighetsbolag som förvärvar, uppför, äger och förvaltar attraktiva bostäder. Företaget grundades 2017 och agerar över hela landet. Strategin är att i tillväxtregioner förvärva befintliga bostadsfastigheter liksom mark för nyproduktion. Våra nyproducerade bostäder är egenutvecklade och ytsmarta, vilket bidrar till rimliga hyror. Såväl lägenheter som husens gestaltning utformas efter lokala behov i samarbete med kommunen. Nyproduktionen håller hög hållbarhetsstandard, eftersom byggnation sker främst i trä. KlaraBo är en långsiktig fastighetsägare.

Läs mer om oss

© KlaraBo Sverige AB 2021

Skapad av Crello AB