Hyra lägenhet Visby

Vill du eller någon i din närhet hyra en lägenhet i Visby? Bläddra bland alla våra tillgängliga lägenheter längre ner på sidan.

Hyr en lägenhet i Visby och upplev Ö-livet i en historiskt viktig stad med varierad natur

Är du nyfiken på Ö-livet? Hyr en lägenhet i Visby och bo i en av Sveriges äldsta och historiskt viktigaste städer. Ta del av Gotlands varierade natur och kulturliv under studietiden i en av våra närmare 900 hyreslägenheter i Visby. Våra fastigheter är belägna i Gråbo och parkområdet Palissaderna.

Visby är den medeltida Hansestaden där historien ständigt gör sig påmind i form av många fornlämningar som kyrkoruiner, galgbacken och världskända Ringmuren. Här känner du ständigt historiens vingslag över gränder och torg. Dessutom erbjuder Gotland, tack vare det milda havsklimatet, en varierad natur med frodiga grönområden för den växtintresserade.

Staden har historiskt sett varit en viktig plats för handeln och redan under medeltiden ansågs den också vara en viktig plats för utbildning. För barnfamiljen som vill bosätta sig på Gotland finns det både regionala och fristående grundskolor och förskolor i staden. Dessutom finns det bra utbildningsmöjligheter för den intresserade då Visby idag erbjuder Campus Gotland, som är en del av Uppsala Universitet.

På ön finns också karga platser med raukar och klippor för den mer äventyrliga naturälskaren. Visby är lokaliserat intill havet och du når fastlandet genom färja eller flyg. Vill du läsa mer om Gotlands imponerande natur och friluftsaktiviteter så kan du göra det på, www.gotland.com.

Antal lägenheter
885 st (x antal lediga)

Antal lokaler
0 st

Uthyrningsriktlinjer
Läs mer

Lokalkontor
Hitta hit

Kontaktuppgifter
Visby@klarabo.se
0498233380

Förvaltare
Elina.jorgensen@klarabo.se

Områdeschef
Robert.pejic@klarabo.se

Lediga lägenheter i Visby

Om KlaraBo

KlaraBo är ett fastighetsbolag som förvärvar, uppför, äger och förvaltar attraktiva bostäder. Företaget grundades 2017 och agerar över hela landet. Strategin är att i tillväxtregioner förvärva befintliga bostadsfastigheter liksom mark för nyproduktion. Våra nyproducerade bostäder är egenutvecklade och ytsmarta, vilket bidrar till rimliga hyror. Såväl lägenheter som husens gestaltning utformas efter lokala behov i samarbete med kommunen. Nyproduktionen håller hög hållbarhetsstandard, eftersom byggnation sker främst i trä. KlaraBo är en långsiktig fastighetsägare.

Läs mer om oss

© KlaraBo Sverige AB 2021 | GDPR | Cookies

Skapad av Be Brightr