Lediga lägenheter Bollnäs

Letar du eller någon i din närhet efter lediga lägenheter i Bollnäs? Bläddra bland alla våra tillgängliga bostäder längre ner på sidan.

Din lägenhet i en naturskön småstad med kärlek för sport och kultur

Är du eller någon i din närhet på jakt efter lediga lägenheter i Bollnäs? Vad roligt! Staden är en naturskön småstad som brukar kallas “Hjärtat av Hälsingland” och som, trots sin relativt lilla storlek, utmärkt sig inom kultur och sport på ett nationellt plan. Det, i kombination med det imponerande resecentrum som byggs i staden, är en av de större anledningarna till att intresset för våra bostäder i Bollnäs idag är större än någonsin.

Tack vare stadens strategiska placering mitt emellan Sundsvall och Uppsala erbjuder Bollnäs utmärkta förbindelser till resten av landet och världen. Stadens näringsliv växer dessutom snabbt, vilket resulterat i ett stort tryck på de 608 lägenheter i Bollnäs som KlaraBo äger. Naturligtvis finns här även alla de bekvämligheter du behöver, från skolor och sjukhus till shopping och restauranger.

Mycket av Bollnäs framväxt och utveckling kan spåras till järnvägen som öppnades redan år 1861, vilket underlättade förbindelsen till havet och allt vad det innebär med transporter och resor. I samband med öppnandet av Norra Stambanan bara några år senare, utvecklades Bollnäs snabbt till en industristad och ett centrum för Sveriges transport av timmer med tillhörande sågverk.

Slutligen attraherar Bollnäs årligen friluftsintresserade från hela landet som vill utforska den vackra miljön i de omgivande bergen och dalgångarna Ljusnans och Voxnans.

Vill du läsa mer om det charmiga naturen, eller hur det skulle vara att bo i en av våra lediga lägenheter i Bollnäs? Då kan du läsa det på kommunens egna hemsida, www.bollnäs.se.

Antal lägenheter
608 st (x antal lediga)

Antal lokaler
8 st (Se lediga)

Uthyrningsriktlinjer
Läs mer

Lokalkontor
Hitta hit

Kontaktuppgifter
Bollnas@klarabo.se
0278-65 93 80

Förvaltare
Elin.tranfeldt@klarabo.se

Områdeschef
Peter.zetterlund@klarabo.se

Din lägenhet i en naturskön småstad med kärlek för sport och kultur

Bollnäs är en historiskt viktig stad där man bland annat hittat kvarlämningar från 200-talet (äldre stenåldern), och även har en kyrka från 1300-talet med tillbyggnader uppförda under 1400- och 1700-talet.

Under de senaste årtiondena har Bollnäs etablerats som en inflytelserik kulturstad. Exempelvis utsågs Bollnäs kulturskola till “Årets Musikskola” år 2005, och stadens hjärta är på många sätt Kulturhuset med en bred repertoar av musik-, dans- och andra kulturevent.

Vidare är Bollnäs en stor sportstad, framför allt inom bandy och ishockey, men även inom andra vintersporter tack vare skidbacken Bollebacken som ligger precis utanför centrum. Den person som bäst personifierar Bollnäs centrala roll inom kultur och sport är “Snoddas”, eller Gösta Nordgren, som han egentligen hette. Snoddas spelade nämligen bandy för Bollnäs GIF när de blev svenska mästare 1951 och 1956, och var även en mycket framgångsrik sångare.

Slutligen attraherar Bollnäs årligen friluftsintresserade från hela landet som vill utforska den vackra miljön i de omgivande bergen och dalgångarna Ljusnans och Voxnans. Skulle du vilja bo i en av våra lediga lägenheter i Bollnäs? Bläddra i listan längre ner på sidan för att se vilka bostäder som är tillängliga just nu.

Lediga lägenheter i Bollnäs

Om KlaraBo

KlaraBo är ett fastighetsbolag som förvärvar, uppför, äger och förvaltar attraktiva bostäder. Företaget grundades 2017 och agerar över hela landet. Strategin är att i tillväxtregioner förvärva befintliga bostadsfastigheter liksom mark för nyproduktion. Våra nyproducerade bostäder är egenutvecklade och ytsmarta, vilket bidrar till rimliga hyror. Såväl lägenheter som husens gestaltning utformas efter lokala behov i samarbete med kommunen. Nyproduktionen håller hög hållbarhetsstandard, eftersom byggnation sker främst i trä. KlaraBo är en långsiktig fastighetsägare.

Läs mer om oss

© KlaraBo Sverige AB 2021 | GDPR | Cookies