Hoppa till innehåll

Lediga lägenheter i Ronneby

Letar du nytt boende? Bläddra bland våra lediga lägenheter i Ronneby längre ner på sidan.

Sök lägenhet

Hitta lediga lägenheter i Ronneby, tätorten där skogen och skärgården möts

Letar du efter lediga lägenheter i Ronneby? Vi äger totalt 8 fastigheter som tillsammans rymmer 426 lägenheter i anslutning till både handel, skola, vård och omsorg. Dessutom är tätorten placerad mellan havet och skogen i Blekinge vilket ger en unikt blandad natur med både hav och stora grönområden. För den som älskar Sveriges omväxlande natur är Ronneby platsen att slå sig ned på.

I Ronneby finns flera förskolor, grundskolor och gymnasium men också andra utbildningsmöjligheter för vuxna i form av yrkesutbildning. Det finns goda kommunikationer med både bil och tåg för den som vill bege sig till grannorten Karlskrona där bl.a. Blekinge tekniska högskola och Sjöstridsskolan huserar.

Naturen i Ronneby är kuperad med flera grönområden, sjöar och vattendrag. Ronnebyån är det största vattendraget som rinner genom staden och den har också en historisk betydelse för ortens framväxt såväl som dess namn.

Antal lägenheter

426 st (8 st lediga)

Antal lokaler

0

Uthyrningsriktlinjer

Lokalkontor

Förvaltare

Områdeschef


Ronneby@klarabo.se

Våra lediga lägenheter i Ronneby

Se fler lägenheter

Ronneby
Blasius Königsgatan 18 B
1 rum
40 km²
5059 kr/mån
Ronneby
Blasius Königsgatan 19 A
2 rum
44 km²
5500 kr/mån
Ronneby
Blasius Königsgatan 20 B
2 rum
54 km²
6261 kr/mån
Ronneby
Blasius Königsgatan 30 D
3 rum
77 km²
8004 kr/mån
Ronneby
Munktrappan 2
4 rum
99 km²
10600 kr/mån
Ronneby
Munktrappan 2
3 rum
92 km²
8510 kr/mån
Ronneby
Peder Holmsgatan 12
3 rum
75 km²
7665 kr/mån
Ronneby
Peder Holmsgatan 18 B
3 rum
84 km²
9035 kr/mån

Ronnebys historia

Fornlämningar vittnar om att Ronnebys ursprung är redan från omkring år 700. Tätorten har en hisnande historia och har stundtals även tillhört Danmark. Den svenska kungen Erik XIV beordrade 1564 Svenska trupper till det då danskstryrda Ronneby där sedan en fruktansvärd massaker som blev känd som Ronneby blodbad ägde rum. 1658 blev Ronneby slutligen en del av Sverige.

Är du nyfiken på att läsa och lära dig mer om livet i Ronneby och hur det skulle vara att bo i denna charmiga tätort? Då kan du göra detta på kommuns egna hemsida, www.ronneby.se.

Sök lägenhet