Välkommen till Snickarglädjen 1

Nyproducerade lägenheter på Vikaholm i Växjö.

KlaraBo bygger nya fastigheter i Växjö

Vi växer så det knakar och i skrivande stund uppför vi nya fastigheter i Växjö. Planen är att bygga ca 120 st lägenheter och som alltid ligger vårt fokus på att erbjuda attraktiva bostäder med en rimlig hyra.

Vikaholm ligger i södra delen av Växjö stad och erbjuder närhet till bland annat Linnéuniversitetets campus, förskolor och skolor samt handel. Vikaholm kännetecknas som ett hållbart bostadsområde och kommer innehålla cirka 1 000 bostäder när området är färdigställt.

Avsikten är att utveckla hyresrätter i flerbostadshus och möjliga bostadsrätter i radhus uppförda huvudsakligen i trä. Exteriörerna i förslaget kommer att präglas av trä och glas med växthusbalkonger och en växtvägg på innergården. Därutöver planeras en rad innovativa och hållbara lösningar i syfte att kunna miljöcertifiera fastigheterna.

Har du frågor eller är intresserad i att hyra en lägenhet är du varmt välkommen att kontakta oss.

Antal lägenheter
120 st

Uthyrningsriktlinjer
Läs mer

Frågor besvaras på
Vaxjo@klarabo.se

Om KlaraBo

KlaraBo är ett fastighetsbolag som förvärvar, uppför, äger och förvaltar attraktiva bostäder. Företaget grundades 2017 och agerar över hela landet. Strategin är att i tillväxtregioner förvärva befintliga bostadsfastigheter liksom mark för nyproduktion. Våra nyproducerade bostäder är egenutvecklade och ytsmarta, vilket bidrar till rimliga hyror. Såväl lägenheter som husens gestaltning utformas efter lokala behov i samarbete med kommunen. Nyproduktionen håller hög hållbarhetsstandard, eftersom byggnation sker främst i trä. KlaraBo är en långsiktig fastighetsägare.

Läs mer om oss

© KlaraBo Sverige AB 2021 | GDPR | Cookies