Trelleborg

KlaraBo är Trelleborgs största privata fastighetsförmedlare med närmare 1 000 lägenheter i 29 hyresfastigheter. Se alla våra lediga lägenheter i Trelleborg.

Närmaste vägen till kontinenten med Trelleborgs största privata fastighetsägare

Trelleborg är en spännande stad som under sin långa historia gjort sig förtjänt av flera intressanta titlar, däribland Sveriges sydligaste stad, en av de äldsta orterna i Skåne samt Palmstaden tack vare de palmer som pryder den sydvästra infarten. Fast Trelleborg har mycket mer att erbjuda än så, något du kan få uppleva om du bor i en av de 903 lägenheter i Trelleborg som vi äger.

Som sagt är Trelleborg den sydligaste belägna staden i Sverige med en mycket viktig hamn som bland annat är Skandinaviens största Ro-Ro-hamn där fartyg kan lasta av direkt från fartyg till land. Här hanteras dagligen mängder med export och import samt flertalet personfärjor, bland annat tre dagliga avgångar till Rostock i Tyskland. Följaktligen har detta gjort Trelleborg till en mycket attraktiv stad för alla möjliga näringsverksamheter, en roll som kommer etableras ytterligare då hamnen just nu genomgår en omfattande ombyggnation.

Förutom färjor till Tyskland och Polen erbjuder Trelleborg många lokala sevärdheter och turistaktiviteter. Närheten till havet innebär att man aldrig är lång ifrån en vacker badstrand eller storslagen utsiktsplats såsom Smygehuk och Beddinge Strand. Vidare ligger Ystad och Österlen precis runt hörnet och för internationella äventyr kan du ta dig till både Sturup och Kastrup inom 90 minuter.

Antal lägenheter
903 st (x antal lediga)

Antal lokaler
40 st

Uthyrningsriktlinjer
Läs mer

Lokalkontor
Hitta hit

Kontaktuppgifter
Oresund@klarabo.se
0410-75 02 00

Förvaltare
Simon.jonsson@klarabo.se

Områdeschef
Evert.rydell@klarabo.se

Under de senaste åren har infrastrukturen i staden utvecklats drastiskt och idag är Trelleborg en av de städer i Skåne med bäst förbindelse till resten av landet. Flera gånger om dagen går det tåg hela vägen till Helsingborg med uppehåll i bland annat Malmö och flera mindre orter. Vidare går det en motorväg hela vägen från Trelleborg till Malmö och vidare till Köpenhamn. Riksväg 9 tar dig direkt genom hela Österlen och via landsväg 108 tar du dig enkelt till Svedala, Lund, Kävlinge och Staffanstorp.

Vi äger och förvaltar 29 hyresfastigheter i Trelleborg med totalt 903 lägenheter samt 40 lokaler vilket innebär att KlaraBo är den största privata fastighetsägaren i Trelleborgs kommun. I staden finns hittar du alla bekvämligheter du behöver från skolor och sjukvård till nattliv och shopping.

Lediga lägenheter i Trelleborg

Om KlaraBo

KlaraBo är ett fastighetsbolag som förvärvar, uppför, äger och förvaltar attraktiva bostäder. Företaget grundades 2017 och agerar över hela landet. Strategin är att i tillväxtregioner förvärva befintliga bostadsfastigheter liksom mark för nyproduktion. Våra nyproducerade bostäder är egenutvecklade och ytsmarta, vilket bidrar till rimliga hyror. Såväl lägenheter som husens gestaltning utformas efter lokala behov i samarbete med kommunen. Nyproduktionen håller hög hållbarhetsstandard, eftersom byggnation sker främst i trä. KlaraBo är en långsiktig fastighetsägare.

Läs mer om oss

© KlaraBo Sverige AB 2021

Skapad av Crello AB