Hoppa till innehåll

Välkommen till Bildsnidaren

Nyproducerade lägenheter i Trelleborg.

KlaraBo bygger nya fastigheter i Trelleborg

Vi expanderar och bygger för tillfället nya bostäder i Trelleborg. KlaraBo uppför 23 nyproducerade hyresrätter strax intill Trelleborgs centrum.

Välkommen till bildsnidaren i Trelleborg, de nyproducerade lägenheterna som KlaraBo bygger här varierar från 1 till 3 rum och kök och har alla fokus på en hög boendekvalitet och en välplanerad planlösning.

Vårt mål med byggnationen är att skapa ett tryggt och socialt hållbart bostadsområde. På innergården skapas en grön oas med syftet att de boende i området ska ha en plats för avkoppling och umgänge. Lägenheterna har utformats med en genomtänkt planlösning med en öppen och ljus känsla och god förvaring. De rymliga sovrummen och vardagsrum har placerats mot lugnare sidor av huset för att skapa lugn och ro.

De nyproducerade bostäderna kommer ligga i närheten av grönområden som Österlidsparken och Hagaparkens lekplats. Der finns flera grundskolor i närområdet och goda kollektiva kommunikationer runt husknuten. I närheten finns också livsmedelsbutik och vårdcentral och du tar dig enkelt till centrum med en kort tur med cykel, bil eller kollektivtrafik.

Trelleborg är Sveriges sydligaste stad med utmärkta kommunikationer till resten av landet. Stadens stora hamn med bl.a. personfärjor och de goda förbindelserna till flygplatserna Sturup och Kastrup gör att omvärlden känns nära.

Som den hamnstad den är så erbjuder Trelleborg en närhet till havet och med det många vackra badstränder, promenadstråk och utsiktsplatser som Smygehuk, Sveriges sydligaste plats. Trelleborg kallas ofta Palmernas stad och under sommaren kan du promenera längs palmallén på strandgatan.

Den frodiga marken i Trelleborg har brukats i tusentals år vilket har lett till ett stort antal fornlämningar. Det finns arkeologiska fynd som visar på att platsen som idag utgör Trelleborg var en bebodd plats redan under den äldre medeltiden och den vikingaborg som upptäcktes 1988 tros ha tillhört vikingen Harald Blåtand.

Trelleborg är en av Skånes äldsta städer och under 1200-talet blev staden en viktig punkt för fiske och handelsutbyte med Hansan. Under 1800-1900 utvecklades järnvägen och sjöfartsnäringen vilket sedan fick staden att blomstra. Än idag är Trelleborg en viktig hamnstad som bedriver både import och export.

KlaraBo är den största privata fastighetsägaren i Trelleborg med över 900 lägenheter samt 40 lokaler. Om du vill hitta en bostad redan nu så kan du läsa mer om våra redan befintliga fastigheter och lediga lägenheter i Trelleborg här.

Antal lägenheter
23 st

Uthyrningsriktlinjer
Läs mer

Frågor besvaras på
Trelleborg@dev.klarabo.se
0410-75 02 00

© KlaraBo Sverige AB 2024. All rights reserved. GDPR | Cookies